Σία Κοσιώνη: Νέο στιγμιότυπο με τον γιο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Τελευταίες μέρες διακοπών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σία Κοσιώνη: Νέο στιγμιότυπο με τον γιο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Οι διακοπές φτάνουν σιγά σιγά προς το τέλος τους και έτσι η Σία Κοσιώνη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα νέο στιγμιότυπο από την Άνδρο, με τον γιο της από τον γάμο της με τον αγαπημένο της Κώστα Μπακογιάννη.

Μαμά και γιος δείχνουν να είναι πολύ δεμένοι και έτσι η αγαπημένη δημοσιογράφος φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στον μικρό της Δήμο - δείτε εδώ την απίστευτη ιστορία πίσω από το όνομα του γιου της.

Μετά τις διακοπές που έκανε στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της καθώς και την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη, η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Άνδρο μαζί με τον μικρό της.

Αυτό είναι το νέο στιγμιότυπο της Σίας Κοσιώνης με τον γιο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη θέλησε να ανεβάσει ένα βίντεο - ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται ο αγαπημένος της γιος, Δήμος, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη!

Έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για φέτος, η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον αγαπημένο της γιο, Δήμο.

Αυτή τη στιγμή, η δημοσιογράφος βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με την οικογένειά της - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την παραλία με την Ντόρα Μπακογιάννη - και ζει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της.

Αυτό είναι το βίντεο - ντοκουμέντο με τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

«Μπουρμπουλήθρες οι ελληνικές! ??????#bubbles #sourcherryjuice #kids #summer #playing #greece», σχολίασε η Σία Κοσιώνη κάτω από το βίντεο που έγινε ανάρπαστο και που είδαν πάνω από 10.000 χρήστες μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Όπως ήταν φυσικό βέβαια, τα likes καθώς και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Μάλιστα το ωραιότερο σχόλιο το είδαμε από μια θαυμάστριά της που της έγραψε:

«Και εδώ ταιριάζει η παρακάτω συνομιλία δυο μαμάδων:-τι χόμπυ έχει ο γιος σας; εμείς πάμε ποδόσφαιρο, σκάκι, προσκόπους, κολύμβηση και τένις! Εσείς;;- εμείς κάνουμε ολη μέρα μπουρμπουλήθρες!!!! Αυτό λοιπόν θυμήθηκα απόψε με αφορμή αυτό που ανεβάσατε!! Να χαίρεστε το παιδάκι σας και την κάθε ανέμελη στιγμή του!!!».