Με μαύρο μαγιό και την πεθερά της στο πλευρό της η Σία Κοσιώνη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Με την Ντόρα στην παραλία χωρίς τον Κώστα Μπακογιάννη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρο μαγιό και την πεθερά της στο πλευρό της η Σία Κοσιώνη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με μαύρο μικροσκοπικό μαγιό στην παραλία, έχοντας στο πλευρό της την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και την μεγάλη της αδυναμία, το γιο της.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS

Πολύτιμες μέρες ξεκούρασης, έπειτα από μία απαιτητική χρονιά... Δύο ισχυρές γυναίκες, καθεμία στον χώρο της, η Ντόρα Μπακογιάννη και η Σία Κοσιώνη, χαλαρώνουν στα Χανιά, με τον φακό του YOU να τις συναντά κατ' αποκλειστικότητα στο Μαράθι, αγαπημένη παραλία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Σια Κοσιώνη με μαγιό

Πολλά είναι αυτά που ενώνουν τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, πάνω απ' όλα βέβαια η αγάπη που μοιράζονται για τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ως γιο και σύζυγο αντίστοιχα, ενώ τα τελευταία χρόνια ήρθε να προστεθεί στην οικογένειά τους και ο μικρός Δημοσθένης, που ήταν μαζί τους σε αυτή την εξόρμηση.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με την πεθερά της Ντόρα

Σια Κοσιώνη μητέρα Κώστα Μπακογιάννη

Σια Κοσιώνη Ντόρα Μπακογιάννη παραλία

Περήφανη μαμά, η Σία Κοσιώνη βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του και έφτιαχνε μαζί του κάστρα στην άμμο, την ώρα που η εξίσου περήφανη γιαγιά τούς καμάρωνε από την ξαπλώστρα και μιλούσε στο τηλέφωνο. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη, έχει μεγάλη αδυναμία στα επτά εγγόνια της, πάντα τους μαγειρεύει κάτι νόστιμο όταν την επισκέπτονται και σπάνια τους χαλάει χατίρι, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που αναγκαστικά στερήθηκε την αγκαλιά τους τούς προηγούμενους μήνες, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Νύφη και πεθερά πάντως έχουν άψογες σχέσεις και συνεννοούνται πλήρως, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τρέφουν και αμοιβαία συμπάθεια η μία για την άλλη, κάτι φυσικά που φαίνεται και στα αποκλειστικά καρέ μας.

Οικογενειακή απόδραση στην Κρήτη!

Στα Χανιά δεν βρισκόταν μόνο η Σία Κοσιώνη με την Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά στο σύνολό της η οικογένεια Μητσοτάκη, που διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με την Κρήτη και κάθε καλοκαίρι την επισκέπτεται. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο νησί βρέθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, όπου παρακολούθησε τη λειτουργία και προσκύνησε στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων, με αφορμή τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου.