Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το όνομα του γιου τους

Ο τρυφερός λόγος που τον ονόμασαν Δημοσθένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το όνομα του γιου τους

Για την Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη, η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Και αυτό το έχουν αποδείξει και από το όνομα που έχουν δώσει στο γιο τους, Δημοσθένη. Από πίσω του κρύβεται μια πολύ τρυφερή ιστορία.

Το ζευγάρι 9 Σεπτέμβρη βάφτισε τον μικρό του πρίγκιπα, στην Αγία Αικατερίνη στην Πλάκα. Το γραφικό εκκλησάκι της Αθήνας στολίστηκε με γαλάζιες και λευκές ορχιδέες και λίγο μετά τις 7 το γνωστό ζευγάρι υποδέχθηκε τους καλεσμένους του.

Η Σία Κοσιώνη δεν άφηνε λεπτό από τα χέρια της τον μονάκριβο γιο της, ενώ έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένο της, Κώστα Μπακογιάννη. Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας Κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ τέλεσε τη βάπτιση και ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι του ζευγαριού στη Γλυφάδα. Νονά ήταν η Αλεξία Μπακογιάννη, η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη και καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη.

Αυτή είναι η άγνωστη και τρυφερή ιστορία πίσω από το όνομα του γιου της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης όνομα γιου

Ο γιος της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ και του Κώστα Μπακογιάννη, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, πήρε το όνομα του στενού φίλου του παππού του, αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη, που ήταν δίπλα στην Ντόρα Μπακογιάννη και τα παιδιά της μετά τη δολοφονία του. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, θέλοντας να τον τιμήσει έδωσε το όνομά του στον γιο του.

Ωστόσο, το σπίτι που έγινε ο γάμος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη το έχετε δει; Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια υπέροχη μονοκατοικία που μοιάζει με κάστρο και ανήκει στην μητέρα του Δημάρχου Αθηναίων, Ντόρας. Είναι περιτρυγιρισμένο από δέντρα και πράσινο. Κουμπάροι στο γάμο ήταν μια καλή φίλη της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.