Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Ο γιος τους «τρελαίνει» το διαδίκτυο - Το σχόλιο της παρουσιάστριας

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Ο γιος τους «τρελαίνει» το διαδίκτυο - Το σχόλιο της παρουσιάστριας

Το διαδίκτυο έχει «τρελάνει» ο τρίχρονος γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη. Ο μικρός Δημοσθένης με μια φωτογραφία έκανε τα σχόλια να πέσουν σαν την... βροχή στο Instagram.

Και αυτό γιατί την ώρα που πολλοί γονείς προβληματίζονται για τις μάσκες στα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο, ο γιος του ζευγαριού, φοράει μάσκα μέχρι και στο λούτρινο αρκουδάκι του.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους κοινή, θέλοντας να δώσεις ως παράδειγμα τον γιο της για να καταλάβουμε πως η προσαρμογή σε ένα παιδί δεν είναι τόσο δύσκολη.

«Έβαλε μάσκα και στο κοάλα! Όχι, επειδή μιλάμε για την προσαρμοστικότητα των παιδιών», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη  Κώστας Μπακογιάννης γιος

Να σημειώσουμε πως η Σία Κοσιώνη, τοποθετήθηκε και για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με το Big Brother, στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ΣΚΑΙ.

Σία Κοσιώνη: Νέο στιγμιότυπο με τον γιο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Οι διακοπές φτάνουν σιγά σιγά προς το τέλος τους και έτσι η Σία Κοσιώνη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα νέο στιγμιότυπο από την Άνδρο, με τον γιο της από τον γάμο της με τον αγαπημένο της Κώστα Μπακογιάννη.

Μαμά και γιος δείχνουν να είναι πολύ δεμένοι και έτσι η αγαπημένη δημοσιογράφος φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στον μικρό της Δήμο - δείτε εδώ την απίστευτη ιστορία πίσω από το όνομα του γιου της.

Μετά τις διακοπές που έκανε στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της καθώς και την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη, η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Άνδρο μαζί με τον μικρό της.

Αυτό είναι το νέο στιγμιότυπο της Σίας Κοσιώνης με τον γιο της με τον Κώστα Μπακογιάννη