Celia Kritharioti είναι το mini νυφικό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - 5 ακόμη διάσημες Ελληνίδες που επέλεξαν δημιουργία της ίδιας σχεδιάστριας, στο γάμο τους

Μαρία Μενούνος, Αθηνά Οικονομάκου, Κάτια Ζυγούλη και δύο ακόμη

Instagram - @konstantinaspyropoulou

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, πριν λίγες μέρες, με μόνο δέκα καλεσμένους. Το ιδιαίτερο νυφικό της, ήταν φυσικά δημιουργία της αγαπημένης σχεδιάστριας μόδας των celebrities, Σήλια Κριθαριώτη και πρόκειται για ένα πολύ κομψό mini φόρεμα, με λαμπερές πέτρες στο τελείωμα.

Instagram - @konstantinaspyropoulou
Expand player

Η Κωνσταντίνα όμως δεν είναι η μόνη που φόρεσε νυφικό Celia Kritharioti. Πάμε να δούμε άλλες 5 λαμπερές νύφες και τα παραμυθένια φορέματα τους.

Instagram - @konstantinaspyropoulou

5 celebrities που επέλεξαν νυφικό Celia Kritharioti

Μαρία Μενούνος

Στην Αρκαδία η Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της, Keven Undergaro ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον Οκτώβριο του 2018.

Κάτια Ζυγούλη

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, που βρίσκεται στην έπαυλη του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2017.

Instagram - @sakisrouvas, @katiazygouli

Αθηνά Οικονομάκου

Στη Μύκονο έγινε ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, τον Οκτώβριο του 2018.

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης, τον Ιούνιο του 2017, παντρεύτηκαν σε ένα γραφικό εκκλησάκι στο σπίτι του πεθερού της, στη Μύκονο.

Instagram - @dutchesss_

Χριστίνα Μπόμπα

Στη Σίφνο έγινε ο γάμος της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, τον Σεπτέμβριος του 2018.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Ράνια Θρασκιά με γαλαζοπράσινο φόρεμα στα 48 της - Το φόρεσε στη βάφτιση του γιού του Παναγιώτη Χατζηδάκη και της Χαράς Σαράντη

Τι επιλέγουν οι Γαλλίδες; Οι εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό