Survivor 28/4: Απίστευτο! Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δίκαιο ή άδικο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 28/4: Απίστευτο! Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Κυριακή 28/4 σήμερα με το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας για το Survivor να ξεκινάει λίγο μετά τις 21:00. Οι ανατροπές δεν έλειψαν για ακόμα μια φορά, μιας και ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις προς τους παίκτες.

«Έχω να σας υπενθυμίσω, ότι ισχύουν αυτά που ξέρετε μέχρι στιγμής, έχουμε το point system σε κάθε νίκη, σε αγώνας ασυλίας παίρνετε και έναν πόντο για τον μεγάλο αγώνα επάθλου, που θα είναι στο τέλος της εβδομάδας. Έχουμε μεικτές μονομαχίες, όπως αυτή με τη Δώρα να αντιμετωπίζει τρεις άντρες, έχουμε όμως και ένα ακόμη στοιχείο.

Και στους αγώνες πλέον θα μπορείτε να κάνετε μεικτά ματσαρίσματα, αυτό σημαίνει ότι οι άντρες πλέον μπορούν να επιλέξουν γυναίκες και αντιστρόφως. Το πλεονέκτημα όμως που διατηρούν τα κορίτσια είναι όπως και στις μονομαχίες είναι η μικρότερη απόσταση στον τελικό στόχο. Εκεί θα κάνετε βολές σε μικρότερη απόσταση, άρα θα έχετε ένα πλεονέκτημα που μπορεί να έχετε χάσει στο τρέξιμο», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Από τη στιγμή λοιπόν, που θα έχουμε μεικτές μονομαχίες στο Survivor, αυτό σημαίνει πως οι δυναμικές αλλάζουν και ίσως δούμε στα επόμενα ματσαρίσματα αποτελέσματα, που δεν έχουμε φανταστεί. Για σήμερα, που εφαρμόστηκε ο νέος αυτός κανόνας στον στίβο μάχης είδαμε να κερδίζουν οι μπλε!

O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση 28/4 από το Survivor

Οι διάσημοι λοιπόν, βρέθηκαν για μία ακόμα φορά στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους. Οι πληροφορίες μας δεν έπεσαν έξω και έτσι βγήκε στον τάκο, ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.