Survivor spoiler 28/4: ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ! Ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Και όμως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 28/4: ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ! Ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ημέρα Survivor απόψε 28/4 το βράδυ με τους κόκκινους και τους μπλε να ρίχνονται για μία ακόμα στον στίβο μάχης διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, που θα τους εξασφαλίσει την διαφύλαξη ενός συμπαίκτη τους (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε).

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό, πως οι όροι και οι κανόνες έχουν αλλάξει στο ριάλιτι επιβίωσης και έτσι οι αγώνες δεν έχουν φύλο, όπως πριν. Επομένως, διάσημοι και μαχητές θα μπορούν να ματσάρονται είτε με γυναίκες, είτε με άντρες.

Να τονίσουμε εδώ, πως απόψε 28/4 από τη στιγμή που σήμερα το βράδυ θα κερδίσουν οι μπλε στο Survivor αναμένεται να δούμε τους διάσημους να μπαίνουν στο συμβούλιο του νησιού με κακή ψυχολογία. Όσα θα εξελιχθούν θα τα δούμε στις οθόνες μας!

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση 28/4 από το Survivor

Πάμε τώρα στον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το παιχνίδι. Οι δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες μπορούν να σας μεταφέρουν το όνομα αυτού. Θυμίζουμε, πως σήμερα θα βγει ο πρώτος παίκτης στον τάκο (γυναίκα ή άντρας) και στη συνέχεια το φύλο των υπόλοιπων υποψήφιων δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο με του πρώτου.

Στο τάκο λοιπόν, θα βγει απόψε σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψήφων ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους! Με ποια δικαιολογία άραγε; Θα το δούμε απόψε...