Μείνε κομψή στο σπίτι με τα 3+1 outfits που σου προτείνει η Κάιλι Τζένερ

Πρέπει να την ακούσεις!

Εάν θέλεις κι εσύ να είσαι άνετη αλλά και κομψή για όσο καιρό παραμένεις μέσα στο σπίτι σου σε καραντίνα, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις αυτά τα 3+1 outfits, που σου προτείνει το απόλυτο fashion icon της εποχής, η Κάιλι Τζένερ.

Είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, έχει στην κατοχή της μία εταιρεία αξίας 750 εκατομμυρίων και είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες Kardashians. Ενώ λοιπόν οι επιχειρήσεις της και το Instagram της ακμάζουν, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι οι στιλιστικές της επιλογές που μας κρατάνε καθηλωμένες εδώ και χρόνια.

Expand player

Μιας και λέμε για άνετα ρούχα, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το υπέροχο κολάν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Ενώ οι μέρες στην καραντίνα περνάνε, σιγά σιγά συνηθίζουμε να κυκλοφορούμε παντού με τις πιτζάμες μας. Αποχαιρετήσαμε με δάκρυα τα τζιν μας, τα πουκάμισά μας και τα σακάκια μας και τα αντικαταστήσαμε με άνετα ρούχα. Μακό, φόρμες και πάλι μακό.

Αλλά ακόμα και το αγαπημένο μας κολάν με την αγαπημένη μας μπλούζα κάποια στιγμή θα μας κουράσει. Κάνε λοιπόν μία βόλτα στον λογαριασμό της Κάιλι Τζένερ για να δεις τα πιo hot σύνολα για μέσα στο σπίτι.

Πάμε να δούμε τι μας προτείνει

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της Κάιλι είναι το cycling shorts. Το συνδυάζει με ένα crop top και μία ζακέτα φούτερ, και αυτό το look μπορεί να σε πάει από τη δουλειά στο σπίτι στη γυμναστική στο σπίτι και να παραμείνεις άνετη σε κάθε σου βήμα.

Τα jogger παντελόνια είναι χωρίς αμφιβολία το πιο πολυφορεμένο ρούχο στις ντουλάπες μας αυτή τη στιγμή. Η Κάιλι Τζένερ ωστόσο έχει βρει και πάλι τον τρόπο να το φορέσει με στιλ.

Συνδυάζει ίδιες αποχρώσεις σε μακό ρούχα και τα σετάρει και με αυτόν τον τρόπο η Κάιλι Τζένερ δημιουργεί το πιο ελκυστικό ντύσιμο για μέσα για το σπίτι.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα και να φορέσεις μία μαύρη φόρμα για να αντιγράψεις αυτό το look. Μη σε νοιάζει που το πουλόβερ της Κάιλι είναι Balenciaga, είπαμε άλλωστε είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό το μπλουζάκι με στάμπα από τα H&M είναι το μόνο που θες για φέτος το καλοκαίρι

Βάλε το κίτρινο στην ντουλάπα σου - 2+1 τρόποι για να λάμπεις το καλοκαίρι

TAGS