Φοβερό το κολάν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Είναι Victoria's secret

Ξέρουμε και την τιμή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φοβερό το κολάν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Είναι Victoria's secret

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει γίνει ένας πολύ αθλητικός τύπος πλέον αφού έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την γυμναστική της! Εν όψη καραντίνας έκανε μια εμφάνιση σε παραλία για μετακίνηση 6 κι εμείς μείναμε με το φοβερό Victoria's secret κολάν της.

Όπως σας αποκαλύψαμε και στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες - δείτε τις εδώ - η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που στηρίζει το #μένουμε_σπίτι αλλά για λόγους άσκησης βγαίνει που και που από το σπίτι της.

Προσφάτως, λοιπόν την πετύχαμε με μια φίλη της και το σκυλάκι της σε παραλία στην Ανάβυσσο! Ήταν αθλητικά ντυμένη με ζακέτα δεμένη στην μέση, ένα λευκό τοπ και ένα κολάν Victoria's Secret,

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κολάν

Πόσο κοστίζει το φοβερό κολάν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το κολάν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Victoria's Secret αλλά και online και κοστίζει μόλις 79 ευρώ!

Γυμναστική στο σπίτι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσίασε στους followers της το πρόγραμμα που ακολουθεί για να μην πάρει κιλά και να διατηρηθεί fit όσο βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ μέσα από ένα βίντεο τους έδειξε μια από τις αγαπημένες τις ασκήσεις, φορώντας τα αθλητικά της ρούχα!

Δείτε τις ασκήσεις της:

Σπυροπούλου γυμναστική