Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έξοδος στην παραλία με τον σκύλο της πιο αδύνατη από ποτέ

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έξοδος στην παραλία με τον σκύλο της πιο αδύνατη από ποτέ

Λίγες ώρες πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και ενώ είχε ανακοινωθεί πως τα γυρίσματα του «Just the 2 of us» σταματούν προσωρινά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο της με μία βόλτα στην παραλία. Συντροφιά της, μία καλή της φίλη αλλά και ο πιο πιστός τετράποδος φίλος της αυτές τις μέρες, ο Μίσου, το κανίς, πιο αδύνατη από ποτέ.

Ο τελευταίος μάλιστα πρόσφατα απέκτησε προφίλ στο Instagram και ήδη μετράει 16 δημοσιεύσεις αλλά και 1.500 followers (!), κλέβοντας την παράσταση σε κάθε τους εμφάνιση.

Τα δυο κορίτσια περπάτησαν στην παραλία της Αναβύσσου για περίπου μια ώρα συνδυάζοντας γυμναστική αλλά και περίπατο του γοητευτικού τετράποδου μέχρι να επιστρέψουν στο σπίτι τους, όπως προστάζουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα έχει μετατρέψει το τελευταίο διάστημα το σπίτι της σε κανονικό γυμναστήριο, έχοντας αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό να γυμνάζεται ενταντικά. Ευκαιρίας, λοιπόν, δοθησομένης με την απαγόρευση της κυκλοφορίας κάνει ασκήσεις σε καθημερινή βάση περίπου 3 ώρες ώστε να αποκτήσει την γράμμωση και το κορμί που επιθυμεί. Μάλιστα, δείτε εδώ τι γυμναστική κάνει ακριβώς

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιοδικό you

Μωρό του κορωνοϊού

Δηλώνει ξετρελαμένη με το νέο της απόκτημα που της έκαναν δώρο και το αποκαλεί "μωρό του κορωνοϊού". Η Κωνσταντίνα θέλοντας και μη, περνάει τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι και δηλώνει τρελή για το νέο της... αγόρι που με τα παιχνίδια του την κάνει να ξεχνιέται και να είναι γι αυτήν η καλύτερη ψυχοθεραπεία.

Όσο για την συνέχεια των γυρισμάτων του Just The 2 of Us και τι μέλλει γενέσθαι; Το show του Νίκου Κοκλώνη στο Open παρά την επιτυχημένη πρεμιέρα που έκανε, πιθανόν να συνεχίστει την επόμενη χρονιά, με δεδομένο ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος στη σεζόν, αλλά και ότι η επικαιρότητα έχει στραφεί στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, ο ίδιος πρόσφατα μίλησε γι αυτό και ξεκαθάρισε τα πράγματα! Δείτε τις δηλώσεις του εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ