Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει τι θα γίνει με το Just the 2 of us

Ποιο το μέλλον του σόου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει τι θα γίνει με το Just the 2 of us

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει τι θα γίνει με το Just the 2 of us και πιο συγκεκριμένα το μέλλον της εκπομπής, μιας και ακόμα τα γυρίσματα παραμένουν στον "πάγο" έπειτα από την πανδημία και τα νέα μέτρα που έχουν παρθεί.

Ο Νίκος Κοκλώνης «μένει σπίτι» και μιλάει στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή της για τον τρόπο με τον οποίο περνάει την ώρα του στην καραντίνα, αλλά και το μέλλον του ριάλιτι μουσικής το οποίο διέκοψε γυρίσματα ως μέτρο προφύλαξης και αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως αυτή τη στιγμή μπαίνει μία άνω τελεία στα γυρίσματα και το όλο πρότζεκτ ενώ ζήτησε να μάθει από την παρουσιάστρια ποιο ήταν εκείνο το ντουέτο που της άρεσε από την πρεμιέρα. Δείτε ωστόσο και τις αλλαγές που κάνει ο Alpha

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει το μέλλον του Just the 2 of us

Όπως πολλά προγράμματα στην τηλεόραση αναβλήθηκαν λόγω του ιού και οι ζωντανές εκπομπές δεν θα μεταδίδονται για λίγο καιρό έτσι και το show του Open αναγκάζεται να αναβάλει για λίγο τα γυρίσματα του.

O ίδιος έκανε και μια ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιλώντας για το σόου, «Με υπευθυνότητα απέναντι στις επιπτώσεις της πανδημίας του Κορωνοϊού στη ζωή μας και στο κοινωνικό σύνολο, αποφασίστηκε το Just the 2 of us να αναστείλει προσωρινά τα γυρίσματα του, βάζοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία όλων μας.

Η αγάπη σας έφερε το J2US πρώτη στη ζώνη μετάδοσης του. Σας ευχαριστούμε για την τόσο θερμή υποδοχή και ευχόμαστε να είμαστε πολύ σύντομα ξανά κοντά σας. Μέχρι τότε όλοι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ είναι σημαντικό να προστατέψουμε τους γύρω μας και την οικογένεια μας» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση του: