Ξεχάστε αυτά που ξέρατε - Με αυτή τη γυμναστική στο σπίτι κάνει κορμάρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πρέπει να το δοκιμάσετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε - Με αυτή τη γυμναστική στο σπίτι κάνει κορμάρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε για ακόμη μία φορά τον τρόπο για να εντυπωσιάσει και έτσι με τη γυμναστική που επιλέγει να κάνει στο σπίτι της τις μέρες που βρίσκεται σε καραντίνα, θα σας κάνει να ξεχάσετε με τη μία αυτά που ξέρετε!

Η γνωστή παρουσιάστρια δε θέλει τίποτα βαρετό και συμβατικό στην καθημερινή της γυμναστική και έτσι βρίσκει κάθε φορά τον τρόπο να είναι δημιουργική ακόμα και όταν κάνει το πρόγραμμά της μέσα στο σπίτι.

Φυσικά και εκείνη, που παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού αλλά βγήκε αρνητική, φροντίζει να μείνει σπίτι και αποφεύγει τις περιττές μετακινήσεις προκειμένου να βοηθήσει στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

«Παιδιά έχετε αρχίσει να μου στέλνετε διάφορα μηνύματα. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ από την Πέμπτη παρουσίασα κάποια συμπτώματα (πυρετό, πονόλαιμο, εξάντληση), έμεινα σπίτι τηρώντας όλα τα μέτρα, έκανα το τεστ και περιμένω τα αποτελέσματα… Δεν ξέρω ακόμα αν είμαι θετική στον Covid-19. Παρ’ όλα αυτά παραμένω σπίτι και προστατεύω τους συνανθρώπους μας. Να προσέχετε…» είχε γράψει η παρουσιάστρια.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη γυμναστική που επιλέγει να κάνει τις μέρες που βρίσκεται σπίτι και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να δούμε αυτό το θέαμα στα insta story της.

Το πρόγραμμα γυμναστικής που επιλέγει για το σπίτι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει ειδικό πρόγραμμα από την personal trainer της, σύμφωνα με το οποίο κάνει τραμπολίνο στο σπίτι.

Ναι καλά διαβάσατε τραμπολίνο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έστησε το δικό της γυμναστήριο μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της και ξεκίνησε το πρόγραμμά της, μέρος του οποίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Instagram της.

Σίγουρα η γυμναστική της αποδίδει, μιας και η παρουσιάστρια έχει γίνει κορμάρα, κάτι που φάνηκε και από την εκρηκτική της εμφάνιση στο J2US.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυμναστική