Με συμπτώματα κορωνοϊόυ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Έκανα το τεστ και...»

Το δημόσιο μήνυμα της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με συμπτώματα κορωνοϊόυ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Έκανα το τεστ και...»

Ένα δημόσιο μήνυμα που σίγουρα δεν περίμενε κανείς δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως έχει συμπτώματα κορωνοϊού, έχει κάνει το τεστ και τώρα περιμένει να βγουν τα αποτελέσματα για να δει τι συμβαίνει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε αρχικά το θερμόμετρο όπου έδειξε πως έχει δέκατα, ενώ στην συνέχεια ένα μακροσκελές κείμενο, με αφορμή τα μηνύματα που της έστειλαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

«Παιδιά έχετε αρχίσει να μου στέλνετε διάφορα μηνύματα. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ από την Πέμπτη παρουσίασα κάποια συμπτώματα (πυρετό, πονόλαιμο, εξάντληση), έμεινα σπίτι τηρώντας όλα τα μέτρα, έκανα το τεστ και περιμένω τα αποτελέσματα… Δεν ξέρω ακόμα αν είμαι θετική στον Covid-19. Παρ’ όλα αυτά παραμένω σπίτι και προστατεύω τους συνανθρώπους μας. Να προσέχετε…», έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κορωνοϊός

τεστ κορωνοϊού

Να πούμε ωστόσο, πως όπως αποκάλυψε στην συνέχεια, το τεστ βγήκε αρνητικό.

Το τεστ για τον κορωνοϊό έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα και βγήκε θετικό.

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει συμπτώματα ωστόσο, θετική βγήκε η Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά πριν από λίγα λεπτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Με μια ανάρτησή της και λόγια που δίνουν ελπίδα αποφάσισε να το ανακοινώσει δημόσια. Τα παιδιά της είναι αρνητικά ωστόσο εκείνη είναι θετική.

Δείτε την ανάρτηση της:

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό.

Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους !

Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε με τον αγαπημένο της να κάνει βόλτες στα νότια προάστια! Δείτε εδώ τις φωτογραφίες!