Νέες φωτογραφίες από Φαίη Σκορδά και Νίκο Ηλιόπουλο - Τι έκαναν στα νότια προάστια;

4 χρόνια μετά το διαζύγιό της πιο ανανεωμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέες φωτογραφίες από Φαίη Σκορδά και Νίκο Ηλιόπουλο - Τι έκαναν στα νότια προάστια;

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Φαίη Σκορδά, με το νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο στα νότια προάστια! Έχουμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες αλλά και το ρεπορτάζ για το τι ακριβώς έκανε εκεί το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε πριν από λίγες εβδομάδες το νέο ειδύλλιο της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, ένα ειδύλλιο που η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 κράτησε πολύ καλά κρυμμένο για περίπου έναν χρόνο... Το YOU, μαζί με τη νέα τους και αποκλειστική κοινή εμφάνιση, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι περίμεναν: πως η Φαίη αυτή την περίοδο είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή και πως αυτή η σχέση έχει προοπτική επισημοποίησης.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Η προτροπή της Λίτσας Πατέρα στον αέρα του «Πρωινού» να δει τις ημερομηνίες γάμου είναι αντιπροσωπευτική, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να την ακούσει και να προχωρήσει σε αυτό το μεγάλο βήμα για δεύτερη φορά, με δεδομένο πως για πρώτη φορά, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της, νιώθει σιγουριά και σταθερότητα στην προσωπική της ζωή.

Φαίη Σκορδά

Ο φακός μας τη συνάντησε να αναχωρεί με τον σύντροφό της από την περιοχή της Βουλιαγμένης, κάτι που μέχρι πριν από λίγους μήνες θα ήταν αδιανόητο αφού δεν έκαναν κοινές εμφανίσεις, καθώς ήταν πολύ προσεκτικοί στην κάθε τους κίνηση, ενώ όλες οι συναντήσεις τους γίνονταν σε σπίτια φίλων. Mπορεί ακόμα να μη μιλάει για τη νέα της σχέση, αλλά η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, τόσο την ώρα της καθημερινής εκπομπής της όσο και κάθε φορά που καλείται να κάνει δηλώσεις on camera.

To who-is-who του Νίκου Ηλιόπουλου

Χαμηλών τόνων, χαμογελαστός και με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό. Αυτό είναι με λίγες λέξεις το προφίλ του άντρα που βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο στο πλευρό της παρουσιάστριας και κάπως έτσι τον περιγράφουν οι άνθρωποι που τον έχουν γνωρίσει. Ο Νίκος Ηλιόπουλος σπάνια βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις συχνά τον θέλουν να ταξιδεύει στο εξωτερικό, με τη Φαίη Σκορδά να τον ακολουθεί στις πρόσφατες εξορμήσεις του.

Εκτός από συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo και συνεργάτης της Google στην Ελλάδα, ο 37χρονος digital marketer με καταγωγή από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας έχει συμβάλει στον σχεδιασμό πολλών ελληνικών ιστοσελίδων, μεταξύ άλλων και στο site του «Πρώτου Θέματος». Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα του, Μαντώ Ηλιοπούλου - δείτε το πρόσωπο της μητέρας του εδώ - έχει το εστιατόριο «ΘαΜα» και φημίζεται για τη μαγειρική της και τις μεσσηνιακές γεύσεις που σερβίρει. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως την έχουν προτιμήσει πολλοί επώνυμοι, συνεργάτες και φίλοι του Νίκου Ηλιόπουλου και φυσικά η Φαίη Σκορδά, που φωτογραφήθηκε μαζί με τη μητέρα του αγαπημένου της.

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

Το ιστορικό της σχέσης της Φαίης Σκορδά και του Νίκου Ηλιόπουλου

Η γνωριμία τους κρατάει πολλά χρόνια, από την περίοδο που η Φαίη ακόμα σχεδίαζε το site της faysbook.gr, η σχέση τους όμως εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω από καθαρά επαγγελματική, αρκετά μετά το διαζύγιό της. Το πρώτο διάστημα απέφευγαν τις κοινές εξόδους και χαρακτηριστικό είναι πως δεν γνώριζε κανείς γι' αυτό το ειδύλλιο παρά μόνοι πολύ στενοί τους φίλοι και συνεργάτες, ή άνθρωποι εκτός του χώρου που δεν αποκάλυπταν τίποτα και σε κανέναν.

Με την πάροδο του χρόνου η Φαίη ενημέρωσε τον Γιώργο Λιάγκα για την τρέχουσα κατάσταση, όπως και τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, αφού έχει πει επανειλημμένα πως προέχει η δική τους ηρεμία και ήθελε να μάθουν από την ίδια τις όποιες αλλαγές στην προσωπική της ζωή. Το μόνο βέβαιο είναι πως συνεχίζει να τηρεί χαμηλούς τόνους γι' αυτή τη σχέση, πλέον όμως νιώθει πιο σίγουρη και δεν είναι απίθανο να δούμε το ζευγάρι σε επίσημη κοινή εμφάνιση μέσα στο προσεχές διάστημα.

Ωστόσο, πρόσφατα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έδειξαν φωτογραφία της Φαίης Σκορδά και πήγαν να σχολιάσουν την προσωπική της ζωή και η γκριμάτσα που έκανε τα είπε όλα! Δείτε το επικό βίντεο εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ