Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά με την μητέρα του συντρόφου της - Αυτό είναι το πρόσωπο της

Πόσο μοιάζουν;

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά με την μητέρα του συντρόφου της - Αυτό είναι το πρόσωπο της

Η είδηση πως η Φαίη Σκορδά έχει σύντροφο βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τα τελευταία 24ωρα. Μάλιστα, υπάρχει και φωτογραφία της όπου ποζάρει με την μητέρα του επιχειρηματία με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση. Αυτό μάλιστα είναι το πρόσωπο της.

Μπορεί η σχέση της να έγινε γνωστή χθες, ωστόσο όπως φαίνεται είναι εδώ και αρκετό καιρό μαζί, αν κρίνουμε από την φωτογραφία που δημοσίευσαν στην επίσημη σελίδα στο Instagram του εστιατορίου που έχει η μητέρα του συντρόφου της.

Η μητέρα του Νίκου Ηλιόπουλου - οποίος είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, συνεργάτης της Google αλλά και συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo- είναι chef και διατηρεί το δικό της εστιατόριο στο Χολαργό.

H Φαίη Σκορδά μάλιστα, έχει επισκεφθεί στο μαγαζί της αφού έχουν γνωριστεί και έχουν ποζάρει μαζί σε μια φωτογραφία που είχε αναρτηθεί στο προφίλ του Instagram του γνωστού εστιατορίου.

Φαίη Σκορδά σύντροφος μητέρα

Πως σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς την σχέση της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής;

Νίκος Ηλιόπουλος: 7 φωτογραφίες από τη ζωή του - Όσα δεν ξέραμε για τη νέα σχέση της Σκορδά

O Νίκος Ηλιόπουλος είναι η νέα σχέση της Φαίης Σκορδάς και βγήκαν στο φως όλα όσα δεν ξέραμε για αυτόν! Ποιος είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας, της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 τρία χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα; Οι 7 φωτογραφίες από το instagram του είναι μοναδικές.

Ο επιχειρηματίας όπως φαίνεται δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς ασχολείται με το digital marketing και όπως ανακοίνωσαν στο Happy Day, οι δυο τους είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο.

Αν μπείτε στο προσωπικό του προφίλ, θα δείτε πως είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, δυναμικός ωστόσο, με πολλά projects στο δυναμικό του. Αγαπάει την δουλειά του και δεν μπορεί να το κρύψει, μιας και οι περισσότερες φωτογραφίες είναι με τον ίδιο να ασχολείται με την εργασία του. Αυτό μπορεί να λάτρεψε και η Φαίη Σκορδά, η οποία είχε ρίξει κάποιες "σπόντες" πριν λίγες μέρες στην εκπομπή της, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος φοίτησε σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες του.

Νίκος Ηλιόπουλος instagram Νίκος Ηλιόπουλος φωτογραφίες Νίκος Ηλιόπουλος σχέση ΣκορδάΝίκος Ηλιόπουλος Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος ζευγάρι ΣκορδάΝίκος Ηλιόπουλος νέα σχέση ΣκορδάΝίκος Ηλιόπουλος Σκορδά μαζί