Καλό μεσημεράκι: Τα σχόλια του παρουσιαστή για το σύντροφο της Φαίης Σκορδά

Τι είπε ο Μουτσινάς;

Καλό μεσημεράκι: Τα σχόλια του παρουσιαστή για το σύντροφο της Φαίης Σκορδά

Από την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Καλό μεσημεράκι» δεν γινόταν να μην γίνει σχολιασμός στο σύντροφο της Φαίης Σκορδά. Η είδηση πως η παρουσιάστρια είναι σε σχέση «έσκασε» χθες σαν «βόμβα» στο χώρο της ελληνικής showbiz.

Ο Νίκος Μουτσινάς, αναφέρθηκε με πολύ χιούμορ το οποίο έχει άφθονο ο παρουσιαστής για την σχέση της παρουσιάστριας, η οποία είναι η πρώτη τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα.

«Η Φαίη Σκορδά είναι σε σχέση. Η Φαίη είναι μαζί με αυτό το πολύ ψηλό αγόρι. Τον Νίκο Ηλιόπουλο, είναι γεγονός. Είναι hot ζευγάρι. Η Φαίη είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Μας το είχε πει και την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Άρης της είναι στα καλύτερα του, αλλά που να φανταστούμε τι μας περίμενε. Μπράβο Φαίη ζήστο, είμαστε μαζί σου», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής, ενώ αστειευόταν ταυτόχρονα με τον Πέτρο Πυλαρινό των Alcatrash.

Στο «Happy Day» αποκαλύφθηκε πότε έγινε η πρώτη γνωριμία της Φαίης Σκορδά με τον επιχειρηματία σύντροφο της.

Καλό μεσημεράκι: Έπος! Ο παρουσιαστής υπόσχεται να χορέψει γυμνός μπροστά στη Φαίη εάν...

Το απόλυτο έπος στο «Καλό Μεσημέρακι»! Υπόσχεται να χορέψει γυμνός μπροστά στη Φαίη Σκορδά ο παροσουσιαστής εάν...

Οι προκλήσεις δε σταματούν ποτέ για τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος έχει ξεκινήσει κανονικό trend και έτσι τα challenges πάνε κι έρχονται στην ελληνική τηλεόραση!

Μία ενδιαφέρουσα πρόκληση δέχτηκε σήμερα το πρωί ο Νίκος Μουτσινάς από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την εκπομπή «Το Πρωινό»: «Προκαλώ τον Νίκο Μουτσινά να χορέψει γυμνός μπροστά στη Φαίη Σκορδά» είπε ο παρουσιαστής και η απάντηση φυσικά δεν άργησε να έρθει...

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε να χορεύει άνοιξε και δυο κουμπάκια από το πουκάμισό της και είπε: «Ωραία, εγώ έκανα ένα τρέιλερ. Αναγκαστικά, όμως, Φαίη μου σε προκαλώ να έρθεις εδώ στους επόμενους τρεις μήνες και γω θα σου χορέψω γυμνός».