Φαίη Σκορδά: Η πρώτη γνωριμία με τον επιχειρηματία έγινε όταν ήταν με τον Γιώργο Λιάγκα

Όλες οι λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν! Το έκρυβαν ένα χρόνο

Φαίη Σκορδά: Η πρώτη γνωριμία με τον επιχειρηματία έγινε όταν ήταν με τον Γιώργο Λιάγκα

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το νέο σύντροφο και επιχειρηματία της Φαίης Σκορδά. Σήμερα αποκαλύφθηκε πως η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν ήταν ακόμα με τον Γιώργο Λιάγκα. Αλλά οι αποκαλύψεις δεν έμειναν εκεί.

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή προβλήθηκε ένα λεπτομερές ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει στην ζωή της λαμπερής παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 εδώ και έναν χρόνο.

Ο άνθρωπος, αυτός, που βρίσκεται εδώ και τόσο καιρό στο πλευρό της και το κρατούσαν σαν επτασφράγιστο μυστικό είναι ένας άνθρωπος που εδώ και αρκετά περισσότερα χρόνια είχε επαφές, αφού ήταν εκείνος που επιμελούνταν το τεχνικό κομμάτι του site της, οπότε η επαφή της ήταν πολύ συχνή.

Όταν χώρισε, λοιπόν, από τον Γιώργο Λιάγκα άρχισε να γεννιέται μια μεγάλη φιλία, η οποία και όπως φαίνεται κατέληξε να είναι ένας μεγάλος έρωτας.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδά

Συνιδρυτής της εταιρείας Cloudevo του κυρίου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Νίκος Ηλιόπουλος κατέχει, όπως διαβάζουμε στην Espresso, τη θέση του head of digital της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας protothema.gr. Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στα έξι χρόνια που κατέχει τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος φοίτησε σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Οι συνεργάτες τους έχουν να πουν για αυτόν μόνο τα καλύτερα, κάνοντας λόγο για έναν πανέξυπνο και τα ταλαντούχο επιχειρηματία, με απίθανο χιούμορ. Ο ίδιος είναι δαιμόνιος στις ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ και έχει επιτυχημένες συνεργασίες, ακόμη και σε κομματική εκστρατεία γνωστού πολιτικού.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάνει μια δήλωση για την πρώην σύζυγό του που μάλλον δείχνει πως... δεν γνώριζε και πολλά για τον συγκεκριμένο κύριο που είναι στη ζωή της εδώ και ένα χρόνο.