Φαίη Σκορδά: Μιλάει on air για την προσωπική της ζωή και ξαφνιάζει ακόμα και τους συνεργάτες της! "Είναι στα καλύτερα του..."

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Φαίη Σκορδά: Μιλάει on air για την προσωπική της ζωή και ξαφνιάζει ακόμα και τους συνεργάτες της!

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την προσωπική της ζωή και ξάφνιασε με την αποκάλυψη ακόμα και τους συνεργάτες της καθώς είπε πως ο "Άρης της είναι στα καλύτερα του" χωρίς να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει.

Η παρουσιάστρια του "Πρωινό" έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς. Η Λίτσα Πατέρα έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς ρωτά για την προσωπική ζωή της Φαίης.

Άρης στον Σκορπιό είναι ο πιο σεξουαλικός και ο πιο επαναληπτικός Άρης που μπορεί να υπάρχει”, είπε η το μεσημέρι της Τρίτης η γνωστή αστρολόγος. Ο Νίκος Μουτσινάς άδραξε την ρώτησε με σαφές υπονοούμενο: “Ο Άρης της Φαίης σε τι φάση”; Η Λίτσα Πατέρα γέλασε πονηρά και δεν απάντησε.

Η Φαίη Σκορδά, όμως, έπαιξε το απόσπασμα στην στην εκπομπή της και απάντησε αιφνιδιάζωντας τους πάντες.
“Νίκο μου, άκουσέ με λίγο, ο Άρης μου είναι μια χαρά. Είναι στα καλύτερά του”.

Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη on air για την προσωπική της ζωή! Τι είπε η Λίτσα Πατέρα;

Μια αποκάλυψη έγινε on air για την προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά! Τι είπε η Λίτσα Πατέρα και έμειναν όλοι κάγκελο στο Πρωινό;

Η Φαίη Σκορδά κάθισε το πρωί της Πέμπτης δίπλα στη Λίτσα Πατέρα για τα ζώδια αλλά σίγουρα δεν περίμενε αυτό που θα άκουγε!

Λίτσα Πατέρα: Το δημόσιο άδειασμα στο Πρωινό! Η έντονη ενόχληση «Δεν πήγα εγώ, με βάλανε! Δεν μου αρέσει»!

«Παρακαλώ τους κύριους δημοσιογράφους γύρω στις 29-31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου θα είστε πίσω από την Φαίη. Σας διαβεβαιώ ότι θα βγάλετε λαγό! Να μάθεις!», είπε η Λίτσα Πατέρα. Η Φαίη Σκορδά «πάγωσε» για μερικά δευτερόλεπτα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν καλύτερη!

«Από χτες σου το λέω και δεν δίνεις σημασία σε τίποτα. Αλλά εγώ θα πω και άλλα πράγματα στα οποία δεν δίνεις σημασία και έχω παράπονο», ανέφερε η Λίτσα Πατέρα αιφνιδιάζοντας την Φαίη.