Παρατηρήστε το πρόσωπό του Γιώργου Λιάγκα όταν του έδειξαν στον αέρα φωτογραφία της Φαίης Σκορδά

Πήγαν να σχολιάσουν στην εκπομπή του τα προσωπικά της και...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παρατηρήστε το πρόσωπό του Γιώργου Λιάγκα όταν του έδειξαν στον αέρα φωτογραφία της Φαίης Σκορδά

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όταν του έδειξαν στον αέρα φωτογραφία της Φαίης Σκορδά! Παρατηρήστε στο παρακάτω βίντεο το πρόσωπό του γιατί τα λόγια σε κάποιες περιπτώσεις είναι περιττά!

Στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" σήμερα εμφανίστηκε ο Γάλλος φυσιογνωμιστής και μελλοντολόγος Σεβάν, ο οποίος σχολίασε διάφορα πρόσωπα της τηλεόρασης, βλέποντας μόνο τις φωτογραφίες τους. Κάποια στιγμή ωστόσο στην οθόνη έκανε την εμφάνιση της η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αμηχανία του Γιώργου Λιάγκα που δεν γνώριζε ότι θα δείξουν φωτογραφία της πρώην συζύγου του.

Το βίντεο αξίζει να το δείτε:

Και μετά από αυτό το αμήχανο βίντεο να σας θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της ήρθε σε τρομερή αμηχανία όταν ακούστηκε μια ατάκα για τη νέα της σχέση! Δείτε εδώ το βίντεο!

Γιώργος Λιάγκας: «Όταν χωρίσαμε με την Φαίη Σκορδά, ο μικρός μας...» Συγκινεί η αποκάλυψη για το διαζύγιο!

Ο Γιώργος Λιάγκας σε αποκάλυψη για το διαζύγιο! «Όταν χωρίσαμε με την Φαίη Σκορδά, ο μικρός μας...» είπε και μας άφησε άφωνους!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Θάλεια Ματίκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής! Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά της, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Εδώ και έναν χρόνο ο γιος μου βλέπει τον Τάσο σαν τον ήρωα της ζωής του. Η κόρη μου είναι κολλημένη πάνω μου».Με αφορμή αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε αποκαλύψεις για το διαζύγιο του από τη Φαίη Σκορδά και τη σχέση του με τους γιους του μετά από αυτό.

«Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.