Φαίη Σκορδά: Η σπόντα για τον σύντροφο της, Νίκο Ηλιόπουλο και η αμηχανία

Πως αντέδρασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Η σπόντα για τον σύντροφο της, Νίκο Ηλιόπουλο και η αμηχανία

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της μπήκαν στην κουζίνα της εκπομπής, όπου με τον Βασίλη Καλίδη έφτιαξαν φαγητά για την σαρακοστή. Εκεί ήταν που πετάχτηκε μια... σπόντα για τον σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο με αποτέλεσμα να επικρατήσει αμηχανία.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, η οποία της πάει πολύ. Έχει βρει τον έρωτα ξανά μετά το διαζύγιο της και προσπαθεί να κρατήσει την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσει.

Η Φαίη Σκορδά μια φορά μόνο έχει μιλήσει για την προσωπική της ζωή και τη νέα της σχέση - την οποία θα δέιτε παρακάτω - και αυτή ήταν μπροστά στις κάμερες, με την αμηχανία επίσης να είναι εμφανής.

Σήμερα, στην εκπομπή ο Βασίλης Καλίδης, της πέταξε μια σπόντα την ώρα της μαγειρικής λέγοντας «Το έχεις κι εσύ δηλώσει πως ο άντρας που θα κερδίσει την καρδιά σου θα ξέρει να μαγειρεύει», όταν η παρουσιάστρια τους ανέφερε ότι «Είναι πολύ σημαντικό ένας άντρας να ξέρει να μαγειρεύει».

Η αμηχανία στον αέρα ήταν εμφανής με την ίδια να κόβει την συζήτηση και να προχωράει παρακάτω.

Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα ρομαντικό ταξίδι και έχουμε φωτογραφίες από το αεροδρόμιο.

Ρώτησαν την Φαίη Σκορδά για τον Νίκο Ηλιόπουλο - Οι πρώτες της λέξεις και το χαμόγελο αμηχανίας

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Φαίη Σκορδά, καθώς ζει έναν όμορφο έρωτα με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Χθες, την «τσάκωσαν» σε έξοδο της, και την ρώτησαν για το σύντροφο της και το χαμόγελο αμηχανίας τα έλεγε όλα. Ο πρώτες λέξεις για τη νέα της σχέση.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε η αποκάλυψη πως η παρουσιάστρια του Πρωινού έχει βρει και πάλι τον έρωτα και η είδηση έσκασε σαν «βόμβα». Ο επιχειρηματίας που της έχει «κλέψει» την καρδιά όπως φαίνεται δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς ασχολείται με το digital marketing.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν, η Φαίη Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Πλέον η παρουσιάστρια δεν κρύβει την σχέση της και στην κάμερα του Happy Day έκανε τις πρώτες δηλώσεις.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε αρχικά για τα δημοσιεύματα που την θέλουν σε νέα σχέση με την ίδια να απαντάει πως είναι πάρα πολύ χαρούμενη, ενώ στην συνέχεια για το πως πέρασε την ημέρα του Άγιου Βαλεντίου. Η αμηχανία στο πρόσωπο της ήταν εμφανής.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το νέο σύντροφο και επιχειρηματία της Φαίης Σκορδά. Στο Happy Day είχε αποκαλυφθεί πως η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν ήταν ακόμα με τον Γιώργο Λιάγκα. Αλλά δεν έμειναν εκεί.