Στο αεροδρόμιο η Φαίη Σκορδά με το Νίκο Ηλιόπουλο - Φωτογραφίες από την αναχώρηση και την άφιξη τους

Ερωτικό Weekend στην Ιταλία για το νέο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο αεροδρόμιο η Φαίη Σκορδά με το Νίκο Ηλιόπουλο - Φωτογραφίες από την αναχώρηση και την άφιξη τους

Η Φαίη Σκορδά διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου! Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στη Ρώμη και το Youweekly.gr έχει τις φωτογραφίες από την άφιξη και την αναχώρησή τους στο αεροδρόμιο!

Αν κρίνουμε από τις ασφαλείς -όπως πάντα- προβλέψεις που κάνει η Λίτσα Πατέρα από το «Πρωινό», αυτή η εποχή είναι πολύ ερωτική για τους Υδροχόους, ζώδιο στο οποίο ανήκει και η παρουσιάστρια. Και για να... εναρμονιστεί πλήρως και αστρολογικά η Φαίη, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή πήρε τη βαλίτσα της και πέταξε για τη Ρώμη σε μια μίνι απόδραση για δύο μαζί με τον νέο της σύντροφο Νίκο Ηλιόπουλο.

Φαίη Σκορδά χωρισμός με Γιώργο Λιάγκα

Εκείνος είχε φροντίσει να κάνει νωρίτερα το check in στο αεροδρόμιο και την περίμενε στο lunch room της αεροπορικής εταιρείας. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι ταξιδεύει στην Ιταλία, στην αγαπημένη χώρα της Φαίης και λόγω των σπουδών της στο πανεπιστήμιο της Μπολόνια. Η διαφορά, όμως, αυτή τη φορά είναι πως η σχέση τους είναι πια γνωστή και πλέον οι δυο τους δεν έχουν κανέναν λόγο για μυστικές αποδράσεις.

Το ζευγάρι πέρασε ένα πολύ ρομαντικό διήμερο στη Ρώμη και αναχώρησε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής για την επιστροφή του στην Αθήνα. Άλλωστε, από αργά το απόγευμα της Κυριακής η παρουσιάστρια ξαναγύρισε στα καθήκοντά της, βοηθώντας ως μαμά τα παιδιά της στο διάβασμα!

Έτοιμη για δεύτερη γάμο;

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η νέα σχέση της Φαίης και η ίδια σε μια κίνηση που δεν τη συνηθίζει -κάτι που δεν έκανε ούτε τους πρώτους μήνες της σχέσης της με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα- δήλωσε με άνεση και το σχετικό χαμόγελο στους δημοσιογράφους πως «είμαι πολύ χαρούμενη. Πάντα βέβαια είμαι, αλλά τώρα πιο πολύ!» Και μπορεί στην εκπομπή της όλοι να αστειεύονται για το ενδεχόμενο ενός γάμου, αλλά όπως λέει και το στενό της περιβάλλον, μέσα στο 2020 μπορεί και να μας περιμένουν και εκπλήξεις από εκείνη!

Αναχώρηση της Φαίης Σκορδά στο αεροδρόμιο

Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

Άφιξη της Φαίης Σκορδά στο αεροδρόμιο

Φαίη Σκορδά εκδρομή με Ηλιόπουλο

Φαίη Σκορδά περιοδικό you

Να υπενθυμίσουμε πως το ρομαντικό ταξίδι των δυο ερωτευμένων το πρόδωσε η Φαίη Σκορδά με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! Δείτε την εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ