Με κορωνοϊό η Χριστίνα Μπόμπα

Το ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Instagram

Με κορωνοϊό η Χριστίνα Μπόμπα

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως έχει και εκείνη κορωνοϊό.

Η παρουσιάστρια έχει μπει σε καραντίνα στο σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος όπως ανακοίνωσε δεν έχει κολλήσει ακόμα.

Θυμίζουμε πως χθες ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον Κορωνοϊό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δείτε εδώ τη δημοσίευσή του στο Instagram.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε πως κάνει την ανάρτηση αυτή προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν από τον κορωνοϊό.

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν:

Λίγο καιρό πριν κάνει γνωστό πως πάσχει από κορωνοϊό, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε βόλτες στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη

Αγκαλιά με τις τρεις γυναίκες τις ζωής του απαθανατίστε ο Σάκης Τανιμανίδης από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr! Από την πρώτη μέρα που ο Σάκης γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του στους γονείς του, η Χριστίνα έγινε η μεγάλη αδυναμία τόσο του πατέρα του όσο και της μητέρας του. Η κυρία Ματούλα Τανιμανίδη δεν είναι μια κλασική πεθερά. Είναι υποστηρικτική στη νύφη της όσο είναι και στα τρία της παιδιά. Την περασμένη εβδομάδα, μαζί με την αδερφή του Σάκη, Κασσιανή, έκαναν μία από τις συνηθισμένες επισκέψεις τους στην Αθήνα για να δουν το ζευγάρι.

Η Χριστίνα και ο Σάκης κατάφεραν να είναι μαζί τους τις περισσότερες ώρες της μέρας για βόλτες στο κέντρο του Κολωνακίου -πολύ κοντά στο νέο τους σπίτι-, ενώ το βράδυ ο παρουσιαστής έβγαλε και τις τρεις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του για φαγητό. Πάντως, τη γιορτή των ερωτευμένων και ενώ η μητέρα του και η αδερφή του αναχώρησαν για τη Θεσσαλονίκη, ο Σάκης την αφιέρωσε εξ ολοκλήρου στη Χριστίνα ξεκινώντας από το πρωί να της κάνει εκπλήξεις αλλά και φάρσες με μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς που έβρισκε αφορμές για να τα σκάει δίπλα της τρομάζοντάς την. Το ζευγάρι το βράδυ πέρασε μια ρομαντική βραδιά σε εστιατόριο της Αθήνας, ενώ σύντομα θα αναχωρήσουν για το εξωτερικό, σε ένα ταξίδι που δεν θα είναι μόνο για δουλειές!

Σάκης Τανιμανίδης μητέρα και αδερφή