Με Κορωνοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Η ανάρτηση του στο Facebook

Τι αναφέρει για την υγεία του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με Κορωνοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Η ανάρτηση του στο Facebook

Με Κορωνοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θέλησε μέσα από τη σελίδα του να δημοσιοποιήσει την κατάσταση της υγείας του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ανακοίνωση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, θέλησε να ενημερώσει τους οπαδούς αλλά και τους ακόλοθους του πως κόλλησε τον γνωστό ιό.

«Ο γνωστός ιός με «επισκέφθηκε» και θεώρησα υποχρέωση μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας», έγραψε συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις σελίδες του στα social media.Μιας και μιλάμε για τον κορωνοϊό, να τονίσουμε πως ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και με τα κρούσματα στην Ιταλία. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών. Στους πόσους φτάνει τώρα;

#Marinakis #HealthStatement #Message

Posted by Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis on Tuesday, March 10, 2020

Εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη 5 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Που βρέθηκαν;

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ασθενή με ύποπτα συμπτώματα του Κορωναϊόυ και είναι θετικά. Θα γίνει μάλιστα και δεύτερη εξέταση για να επιβεβαιώσουν αν νοσεί ή όχι από τον ιό. Ποιο το προφίλ του θύματος;

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες εξετάζεται το πρώτο δείγμα ασθενή που νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο εάν είναι φορέας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ακολουθήσει εξέταση και δεύτερου δείγματος προκειμένου να υπάρξει ασφαλής διάγνωση.

Πρόκειται για έναν άνδρα από τον Πειραιά ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αττικόν», το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς.

vimaonline.gr