Βάλε το κίτρινο στην ντουλάπα σου - 2+1 τρόποι για να λάμπεις το καλοκαίρι

Και θα μας θυμηθείς!

Βάλε το κίτρινο στην ντουλάπα σου - 2+1 τρόποι για να λάμπεις το καλοκαίρι

Φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα για να βάλεις κι εσύ το κίτρινο στην ντουλάπα σου και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα! Εμείς σου βρήκαμε τους 2+1 τρόπους για να λάμψεις με τις πιο edgy απόχρωση φέτος το καλοκαίρι!

Το κίτρινο μπορεί να είναι ένα από τα χρώματα που ο κόσμος θεωρεί "δύσκολα" να φορεθούν. Αλλά αν σκεφτείς ότι πρόκειται για ένα χρώμα που συνδέεται άμεσα με τη δημιουργικότητα και τη χαρά, τότε σίγουρα θέλουμε να δούμε λίγο περισσότερο κίτρινο στην ντουλάπα μας φέτος το καλοκαίρι.

Ευτυχώς οι πασαρέλες σε όλο τον κόσμο αλλά και οι influencers, έχουν βοηθήσει αρκετά ώστε να μάθουμε πώς μπορείς να εντάξεις ένα τόσο έντονο χρώμα στην ντουλάπα σου.

Παρακάτω σου έχουμε τα αγαπημένα μας tips για το πώς θα φορέσεις κίτρινο!

Δοκίμασε κίτρινα αξεσουάρ

Αν σε τρομάζει ένα look κίτρινο από πάνω μέχρι κάτω, ξεκίνα να δουλεύεις με μερικά λίγο πιο έντονα αξεσουάρ. Αν σκεφτείς ότι το καλοκαίρι πλησιάζει, δοκίμασε ένα κίτρινο καπέλο για τις ηλιόλουστες μέρες. Γιατί όχι και ένα κίτρινο belt bag; Δοκίμασε το.

Πες ναι στα κίτρινα prints

Πρόκειται για έναν εύκολο και συνάμα τολμηρό τρόπο για να εντάξεις το κίτρινο στην ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι. Φλοράλ φορέματα γεμάτα μαργαρίτες που σε φωτίζουν και φαντασμαγορικά prints που θα λατρέψεις. Αν είσαι από αυτούς που θέλουν να αποφύγουν το μαύρο φόρεμα φέτος το καλοκαίρι, τόλμα να βάλεις ένα κίτρινο print και το βράδυ ή αυτό το βραδινό μπλουζάκι που σου βρήκαμε στα Zara!

κίτρινα prints

Βρες την απόχρωση του κίτρινου που σου ταιριάζει

Μπορεί να προτιμάς ένα πιο παστέλ κίτρινο ή ένα φωσφοριζέ. Ευτυχώς φέτος υπάρχει αφθονία στις αποχρώσεις στις συλλογές άνοιξη- καλοκαίρι. Αν πάλι δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, διάλεξε μία απόχρωση που να ταιριάζει περισσότερο στο δέρμα σου. Όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου πάνε πολύ στις σταρένιες!

κίτρινες αποχρώσεις