Ψάχνεις το τέλειο βραδινό μπλουζάκι; Στα Zara θα βρεις το ιδανικό

Θα "κλέψετε" όλες τις εντυπώσεις!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ψάχνεις το τέλειο βραδινό μπλουζάκι; Στα Zara θα βρεις το ιδανικό

Ψάχνεις και εσύ να βρεις το τέλειο βραδινό μπλουζάκι; Στα Zara θα βρεις το ιδανικό στο άψε σβήσε! Είναι το ιδανικό κομμάτι για σένα που θες να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και χωρίς πολύ κόπο.

Αν θες και εσύ να τον κάνεις δικό σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο μπλουζάκι, που είναι σίγουρο ότι θα τον "τρελάνει". Τόσο το άνοιγμά του, όσο και το στενό πατρόν του θα σε κάνουν σταρ του σινεμά.

Αν το συνδυάσεις μάλιστα με μια κολλητή φούστα, δικού σου μήκους, μιας και ακόμα και μακριά αν επιλέξεις ή κοντή τα βλέμματα είναι 100% σίγουρο πως θα πέσουν πάνω σου στο λεπτό.

Zara μπλουζάκι
Zara βραδινό μπλουζάκι

Κάνε το δικό σου εδώ. Αν πάλι θες να το κάνεις πιο casual, σου βρήκαμε αυτό το υπέροχο τζιν από τα καταστήματα Bershka! Δες το εδώ γιατί είναι πρώτο σε πωλήσεις και το προλαβαίνεις δεν το προλαβαίνεις

Εάν πάλι δεν θες φούστα, συνδύασε το τέλειο βραδινό μπλουζάκι σου από τα Zara με αυτή την άσπρη παντελόνα - Θα την φοράς όλο το καλοκαίρι

Αυτή η παντελόνα από τα Zara είναι must have θα την αγοράσεις και μπορείς να την φοράς όλο το καλοκαίρι. Συνδυάζεται εύκολα και είναι κλασάτη και οικονομική και αν την αγοράσεις θα εντυπωσιάσεις πραγματικά.

Το λευκό είναι σίγουρα το χρώμα του καλοκαιριού και το αγαπάμε όσο κανένα άλλο. Συνδυάζεται εύκολα, ενώ δείχνει κλασάτο και αριστοκρατικό. Ειδικά τα τζιν είναι από τα αγαπημένα μας ρούχα σε λευκό.

Εμείς βρήκαμε από τα Zara μια λευκή παντελόνα, η οποία πραγματικά μας ξετρέλανε. Είναι φαρδιά και ψηλόμεση και μπορείς να κάνεις άνετα ένα πιο ανδρόγυνο look με αυτή.

Θα την φοράς από το πρωί εώς το βράδυ καθώς ταιριάζει και με ένα πρωινό ντύσιμο, αλλά και με ένα άλλο μπλουζάκι για να πας για ποτό.Αν πάλι θες κάτι σε φόρεμα δες αυτό το καρό από τα Zara

Δείτε την:

Zara παντελόνα

Θα την βρεις εδώ

TAGS