Spring love αυτό το καρό φόρεμα στα Zara - Πρέπει να το πάρεις

Είναι υπέροχο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Spring love αυτό το καρό φόρεμα στα Zara - Πρέπει να το πάρεις

Η Άνοιξη του 2020 πλησιάζει και τα καταστήματα Zara μόλις κυκλοφόρησαν την κατάλληλη συλλογή! Από αυτή την συλλογή, λοιπόν, εμείς σου ξεχωρίσαμε ένα υπέροχο καρό φόρεμα που είναι πραγματικά για... spring lovers και επιβάλλεται να το πάρεις!

Ένα από τα διαχρονικά και δημοφιλή prints που όλες έχουμε αγαπήσει είναι το καρό. Είτε πρόκειται για το σκωτσέζικο ή για πτι καρό, το plaid όπως αλλιώς αποκαλείται θα κυριαρχήσει και αυτή τη σεζόν. Αν και πολλές θεωρούν τα καρό ρούχα πιο φθινοπωρινά, οι διάσημοι σχεδιαστές μας απέδειξαν περίτρανα πως μπορούν κάλλιστα να φορεθούν και την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι! Γι αυτό κι εμείς σου βρήκαμε το κατάλληλο με μόνο 29,95 €!

ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΡΟ VICHY

ΛΕΥΚΟ / ΜΑΥΡΟ - 0387/054

Φαρδύ φόρεμα με γιακά και μακρύ μανίκι. Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Zara φόρεμα

Αν θες να το κάνεις δικό σου πάτα εδώ!

Φρενίτιδα για αυτό το φόρεμα από τα Zara - Είναι στο πιο θηλυκό χρώμα

Αυτό το φόρεμα από τα Zara έχει προκαλέσει φρενίτιδα, γιατί είναι στο πιο θηλυκό χρώμα. Θα το φοράς σε όλες σου τις εμφανίσεις τόσο την Άνοιξη, όσο και σε μια πιο δροσερή ημέρα του καλοκαιριού κατά την περίοδο των διακοπών σου.

Τα φορέματα είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Τονίζουν την θηλυκότητα σου και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο σε νυχτερινές εμφανίσεις, όσο και σε μια σικ εμφάνιση στο γραφείο τις ημέρες που δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις.

Η Άνοιξη πλησιάζει και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο και ωραίο. Τι πιο κατάλληλο από ένα φόρεμα με έντονο και ωραίο χρώμα που θα μπορείς να το φοράς τόσο πρωί, όσο και το βράδυ αλλά ακόμα και σε μια πιο καλή εμφάνιση. Δες εδώ και αυτό το παπούτσι από τα Zara για να συνδυάσεις το φόρεμα

Εμείς βρήκαμε αυτό από το Zara και πραγματικά μας ξετρέλανε.

Zara φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

TAGS