Σε λίστα αναμονής στα Zara γι αυτό το παπούτσι - Άδειασαν οι αποθήκες

Νέα συλλογή και κοστίζει 59,95 ευρώ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σε λίστα αναμονής στα Zara γι αυτό το παπούτσι - Άδειασαν οι αποθήκες

Η νέα συλλογή για την Άνοιξη του 2020 έχει φτάσει στα καταστήματα Zara και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αδειάσει ήδη οι αποθήκες για ένα και μοναδικό παπούτσι. Το θέλουν οι γυναίκες τόσο πολύ που έχει ξεκινήσει να υπάρχει λίστα αναμονής για να το αποκτήσουν.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην τελευταία λέξη της μόδας που είναι τα μοκασίνια. Μια μόδα που επιστρέφει από το παρελθόν για να κατακλύσει ξανά τις πιο μεγάλες πασαρέλες. Εσύ θα το εντάξεις φέτος στην γκαρνταρόμπα σου για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου;

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΟΚΑΣΙΝΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

59,95 EUR

ΜΑΥΡΟ - 1504/510

Μαύρο δερμάτινο μοκασίνι. Δερμάτινο εξωτερικό μέρος. Λεπτομέρεια αλυσίδα με μεγάλους κρίκους στο μπροστινό μέρος. Tετραγωνισμένη μύτη.

AIRFIT®. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Ύψος τακουνιού 3,2 cm

JOIN LIFE

Care for planet: Δέρμα κατεργασμένο με τη χρήση πιο βιώσιμων πρακτικών. Αυτά τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σε πιστοποιημένα βυρσοδεψεία Leather Working Group, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού.

Zara παπούτσια

Zara νέα συλλογή 2020

Μάλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις και με αυτό το συγκλονιστικό φόρεμα από τα Zara! Το έχει φορέσει και η Kate Middleton! Δες το εδώ

Πώς να συνδυάσεις τα μοκασίνια, το παπούτσι στα Zara που έχει λίστα αναμονής

  • Για μια επαγγελματική εμφάνιση συνδύασε τα με την pencil φούστα σου και ένα βαμβακερό φαρδύ πουλόβερ ή με ένα παντελόνι που φθάνει μέχρι τον αστράγαλο συνδυασμένο με ένα στενό λευκό t- shirt και το κοντό μεσάτο σακάκι σου.
  • Για μία casual αλλά στυλάτη εμφάνιση συνδύασε τα Loafers σου με το boyfriend jeans σου, στο οποίο θα γυρίσεις τα μπατζάκια. Ολοκλήρωσε με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι και από πάνω το leather jacket σου.
  • Για ένα πιο girly look φόρεσε τα με το floral φορεματάκι σου, το οποίο θα συνδυάσεις με ένα στενό και κοντό ζακετάκι.
  • Εάν έχεις rock διάθεση συνδύασε τα Loafers σου με το εφαρμοστό δερμάτινο παντελόνι σου, ένα φαρδύ t-shirt κι από πάνω το jean μπουφάν σου.
TAGS