Η τσάντα των Zara που είναι σε προσφορά και κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ

Η απόχρωσή της είναι νούμερα 1 στα trend Άνοιξη/Καλοκαίρι

Στα καταστήματα Zara θα βρεις, αν όχι όλες, πολλές από τις τάσεις της νέας σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Μια από αυτές είναι και η απόχρωση ροζ! Αν θες να τιμήσεις την απόχρωση αυτή πρέπει να αγοράσεις οπωσδήποτε την τσάντα των συγκεκριμένων καταστημάτων που είναι αυτή την περίοδο σε προσφορά και κοστίζει μόνο 9.99 ευρώ.

Θα είσαι σαν fashion icon με ούτε 10€ και σε όποιον κι αν το πεις δεν θα σε πιστεύει. Δες την παρακάτω και κάνε την παραγγελία σου τώρα online γιατί έχουμε πει: #μένουμε_σπίτι πια.

Expand player

ΜΙΚΡΗ ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Από 19,95 EUR τώρα μόνο 9,99 EUR - Είναι -45% στην αρχική της τιμή

ΡΟΖ - 7607/510

Τσάντα μίνι city διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: μαύρο και ροζ. Εξωτερικό μέρος και χειρολαβές με γαζιά σε χρωματική αντίθεση. Στρόγγυλες χειρολαβές. Ρυθμιζόμενο λουρί ώμου. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Κλείσιμο με φερμουάρ.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος 14,5 x 21 x 7 cm

Μπορείς να την παραγγείλεις άμεσα από εδώ

Κι αν θες να την συνδυάσεις εξίσου με κάτι cool το τζιν από τα καταστήματα H&M είναι αυτό που ψάχνεις! Δες το εδώ

Το μυστικό κατάστημα των Zara που έχει μόνο προσφορές

Εσείς είχατε ακούσει για Zara outlet; Νομιζατε ότι το shopping στη Zara ήταν ήδη ωραίο και προσιτό; Ξανασκεφτείτε το. Επιτρέψτε μας να επιστήσουμε την προσοχή σας στα Lefties, το οutlet Zara κατάστημα που (πιθανότατα) δεν έχετε ακούσει ποτέ!

Με ένα όνομα που προέρχεται από τα “leftovers” η αλυσίδα ξεκίνησε αρχικά από την εταιρεία της Zara, Inditex για να μπορέσει να πουλήσει το πλεόνασμα της προηγούμενης σεζόν σε μειωμένες τιμές.

Αλλά, το πιστεύετε είτε όχι, αυτό δεν είναι ένα νέο εγχείρημα – το πρώτο κατάστημα Lefties άνοιξε το 1993 – και τώρα φαίνεται ότι η Inditexσχεδιάζει να επεκτείνει την outlet δραστηριότητά της. Με τις τιμές κατά μέσο όρο στο ένα τρίτο κάτω από τη Zara, το Lefties έχει τη δυνατότητα να γίνει μια σοβαρή και υπολογίσιμη high street δύναμη.

Αρχικά, όλα τα καταστήματα είχαν την βάση τους στην Ισπανία, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει υποκαταστήματα στην Πορτογαλία, το Μεξικό, τη Ρωσία και το Κατάρ ενώ συνολικά, υπάρχουν πλέον περισσότερα από 150.

Ένας πρόσφατα ανανεωμένος ιστότοπος, μια γυαλιστερή καμπάνια και αρκετά ανανεωμένα καταστήματα (καθώς και μια πρόσληψη νέων σχεδιαστών), δείχνει την προετοιμασία για περαιτέρω διεθνή επέκταση.

“Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να εξάγουν το εμπορικό σήμα σε άλλες χώρες όπου η Inditex έχει μεγάλη παρουσία, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία”, ανέφερε ο Carlos Hernandez σύμβουλος της εταιρείας Planet Retail στο Reuters. “Η Ισπανία δεν είναι η μόνη χώρα όπου η οικονομική κρίση έχει επιπτώσεις.”

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια για λανσάρισμα στην Ελλάδα και η φύση του αποθέματος δεν επιτρέπει προς το παρόν τη δημιουργία ενός νέου e-shop (μπορούμε να αναζητήσουμε τη συλλογή τους μόνο σε κατάστημα), αξίζει όμως να το παρακολουθήσουμε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στα Zara θα βρεις το must crop top για το πρωί

3 mules από τα Zara για την Άνοιξη 2020

TAGS