3 mules από τα Zara για την Άνοιξη 2020

Είναι συγκλονιστικά κομμάτια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
3 mules από τα Zara για την Άνοιξη 2020

Από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara, στο επίσημο site τους, ξεχωρίσαμε 3 mules που είναι μοναδικά κομμάτια και σίγουρα θα τα φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ την Άνοιξη του 2020.

Τα mules, όταν κυκλοφόρησα δίχασαν το γυναικείο κοινό. Κάποιες τα δοκίμασαν και τα λάτρεψαν, κάποιες άλλες όχι. Φέτος σου προτείνουμε να μην φοβηθείς και να τα εντάξεις κι εσύ στην γκαρνταρόμπα σου και στην καθημερινότητά σου. Είναι ότι πιο άνετο κι ότι πιο στιλάτο.

ΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ MULE ΜΕ ΣΟΥΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

45,95€

ΧΑΚΙ - 2532/510

Ίσιο δερμάτινο mule διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα: χακί και μπλε. Δερμάτινο πάνω μέρος με σουρωτό τελείωμα. Μεταλλική λεπτομέρεια στο πίσω μέρος. Τετραγωνισμένη μύτη.

Ύψος τακουνιού 1,5 cm

Zara mules

ΙΣΙΟ ΣΟΥΕΝΤ MULE ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95€

ΜΠΕΖ - 3530/510

Ίσιο δερμάτινο mule σε μπεζ χρώμα. Σουέντ εξωτερικό μέρος. Τετραγωνισμένη μύτη.

AIRFIT®. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Ύψος τακουνιού: 1,2 cm

JOIN LIFE

Care for planet: Δέρμα κατεργασμένο με τη χρήση πιο βιώσιμων πρακτικών. Αυτά τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σε πιστοποιημένα βυρσοδεψεία Leather Working Group, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού.

Zara νέα συλλογή

ΙΣΙΟ MULE ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

19,95€

ΜΑΥΡΟ - 3507/510

Ίσιο mule σε λευκό χρώμα. Καπιτονέ εξωτερικό μέρος. Τετραγωνισμένη μύτη.

Ύψος τακουνιού 1,2 cm

Zara παπούτσια Άνοιξη 2020

Πώς θα επιλέξεις τα σωστά mules που θα έχεις για πάντα;

  • Όπως σε όλα τα παπούτσια, έτσι και στα mules, οι nude αποχρώσεις είναι αυτές που δίνουν μήκος στα πόδια σου και άρα κολακεύουν τη σιλουέτα.
  • Αν είναι κλειστά, προτίμησε φυσικά υλικά γιατί ειδικά το καλοκαίρι τα πόδια σου δε θα ιδρώνουν και δε θα νιώθεις καμία δυσφορία.
  • Τα mules πρέπει να είναι οπωσδήποτε στο σωστό νούμερο. Δεν έχεις το περιθώριο να παρεις λίγο μικρότερα γιατί θα σε «κόβουν» ούτε λίγο μεγαλύτερα γιατί θα βγαίνουν από τα πόδια σου! Σκέψου το λοιπόν λίγο παραπάνω και σε καμια περίπτωση μην πάρεις ένα ζευγάρι που σου άρεσε αν δεν είναι ακριβώς στο νούμερό σου.
  • Δώσε σημασία στον πάτο. Επειδή είναι από τη φύση τους άβολα, καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτά που έχουν πολύ σκληρούς πάτους και θα σε δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο στο περπάτημα.
TAGS