Στα Zara θα βρεις το must crop top για το πρωί

Πάει άψογα με το τζιν σου

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Στα Zara θα βρεις το must crop top για το πρωί

Στα καταστήματα Zara θα βρεις το must crop top για το πρωί που θα μπορείς άνετα να συνδυάσεις με τον τζιν σου ή και ακόμα με ένα παντελόνι σε ανδρόγυνο στυλ ή και με ένα πουκάμισο από μέσα για το τέλειο office look.

Τα crop top έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας ξανά, εδώ και μερικά χρόνια. Και είναι άνετα αλλά και θηλυκά, ενώ κάποια μπορείς να τα φοράς στις βραδινές εξόδους σου και κάποια άλλα το πρωί σε πιο χαλαρό ντύσιμο ή ακόμα και σε ένα ωραίο office look.

Η αλήθεια είναι πως είναι άνετα και αρκετά βολικά, ενώ αποτελούν μια ωραία λύση για το καλοκαίρι που ο καιρός ανοίγει η θερμοκρασία ανεβαίνει και εμείς θέλουμε όσο λιγότερα ρούχα πάνω μας για να μην σκάμε.

Όπως ψάχναμε στο eshop των Zara βρήκαμε ένα ιδιαίτερο crop top, το οποίο μπορεί ναι μεν να φορεθεί και βράδυ αλλά αποτελεί μια must επιλογή κυρίως για τις πρωινές ώρες, αν δεν έχεις και τι να φορέσεις στο γραφείο.

Είναι μαύρο και έχει πάνω του κεντημένες λεπτομέρειες με χάντρες που το κάνουν μια ιδιαίτερη και πολύ όμορφη επιλογή που σίγουρα θα ξεχωρίσεις αν την φορέσεις. Ρίξε μια ματιά και σε αυτές τις 3 εκκεντρικές τσάντες που βρήκαμε στα Zara!

ΤΟΠ CROPPED ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ

25,95 ‎€

ΜΑΥΡΟ - 7703/021

 Zara τοπ

Θα το βρεις εδώ

Πώς να φορέσεις το crop top

Τοπ με ντεκολτέ και τιράντες. Απλικέ χάντρες και πούλιες σε αντίθεση. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Μπορείς άνετα να το φορέσεις με ένα τζιν όπως το μοντέλο της φωτογραφίας, ή και με ένα πιο καλό παντελόνι και ένα πουκάμισο ακόμα από μέσα.

Μια επιλογή που αξίζει να αγοράσεις.

TAGS