3 εκκεντρικές τσάντες που ξεχώρισαν στη νέα συλλογή των Zara

Όσες έχουν στιλ θα τις κρατήσουν σίγουρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
3 εκκεντρικές τσάντες που ξεχώρισαν στη νέα συλλογή των Zara

Αν είσαι κι εσύ από τις γυναίκες που έχουν εμμονή με τις τσάντες σου βρήκαμε 3 συγκλονιστικά κομμάτια που κυκλοφόρησαν τα καταστήματα Zara στη νέα τους συλλογή! Ασυζητητί θα κρατηθούν από τις μεγαλύτερες fashion bloggers.

Η Άνοιξη πλησιάζει και μήπως είναι ο καιρός να ασχοληθείς με την γκαρνταρόμπα σου; Τώρα, μάλιστα, που τον περισσότερο χρόνο βρίσκεσαι σπίτι λόγω κορωνοϊού - δείτε εδώ την καμπάνια που τρέχει και καλεί τους πολίτες να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους - έχεις άπλετο χρόνο! Παρακάτω θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες για τις τρεις τσάντες που ξεχωρίσαμε στα Zara.

ΣΑΤΕΝ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR

ΜΠΛΕ - 6455/510

Μπλε τσάντα χιαστί. Εξωτερικό μέρος με σατινέ φινίρισμα. Λεπτομέρεια σούρα στο πάνω μέρος. Αφαιρούμενη χειρολαβή με λεπτομέρεια πέρλες. Αφαιρούμενο λουρί ώμου με χρυσαφί αλυσίδα. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 19 x 26 x 6 cm

Zara νέα συλλογή

ΕΠΙΠΕΔΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

39,95 EUR

ΚΟΚΚΙΝΟ - 6673/510

Δερμάτινη τσάντα χιαστί διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: μαύρο, κόκκινο και λευκό. Επίπεδο εξωτερικό μέρος με λεπτομέρεια μεταλλικό κομμάτι στα πλάγια. Λεπτά σωληνωτά λουριά ώμου. Φόδρα με τσέπη που κλείνει με φερμουάρ. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος 26 x 25 x 1 cm

JOIN LIFE

Care for planet: Δέρμα κατεργασμένο με τη χρήση πιο βιώσιμων πρακτικών. Αυτά τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σε πιστοποιημένα βυρσοδεψεία Leather Working Group, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού.

Zara τσάντες

ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΙ BOX ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΣΕ ΡΙΓΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

35,95 EUR

ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ - 5640/510

Τσάντα χιαστί σε σχήμα box με συνδυασμό χρωμάτων. Εξωτερικό μέρος με λεπτομέρεια από φυσικό χαρτί και χάντρες που σχηματίζουν ρίγες. Λουρί ώμου με αλυσίδα. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 15,5 x 17 x 5 cm

Zara Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

TAGS