Λίστα αναμονής στα Stradivarius γι αυτά τα 3 παιχνιδιάρικα φορέματα

Είναι top γι'αυτή την Άνοιξη

Νέες αφίξεις καταφτάνουν στα καταστήματα Stradivarius κι αν θες να τις έχεις πρώτη μπορείς να μπεις σε λίστα αναμονή! Μάλιστα, εγώ ξεχώρισα 3 συγκεκριμένα παιχνιδιάρικα φορέματα που θα ήθελα να έχω για την Άνοιξη 2020 και παρακάτω στα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Έχουν φουσκωτά μανίκια, διάφορα prints και λουλούδια που είναι στα top trends για φέτος, σύμφωνα με γνωστούς σχεδιαστές και fashion bloggers του εξωτερικού.

Expand player

Μίνι φόρεμα με σούρες

  • ΑΝΑΦ. 2284/978-V2020
  • 25,99

Κοντό φόρεμα patchwork

  • ΑΝΑΦ. 2284/977-V2020
  • 25,99

Μίνι φόρεμα με φουσκωτό μανίκι

  • ΑΝΑΦ. 2255/105-V2020
  • 25,99 €

Τα 2 trends τα φορέματα για την Άνοιξη 2020

Αέρινα καλοκαιρινά φορέματα

Σχεδόν κάθε καλοκαίρι όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας εντάσσουν τα αέρινα φορέματα στις συλλογές τους. Προτίμησε τα μακριά φορέματα και δώστους περισσότερο στιλ με μία ψάθινη ζώνη ψηλά στη μέση, ώστε να κολακεύσεις ακόμη περισσότερο τη σιλουέτα σου. Τα παστέλ χρώματα και τα έντονα prints είναι ότι καλύτερο μπορείς να διαλέξεις.

Φορέματα με κρόσσια

Τα κρόσσια σε γενικές γραμμές ήταν πάντα μέσα στη μόδα. Άλλοτε στις τσάντες, άλλοτε στα ρούχα και άλλοτε και στα δύο ταυτόχρονα. Το καλό με την συγκεκριμένη τάση είναι ότι τα κομμάτια που ήδη έχεις αγοράσει δεν θα πάνε χαμένα. Δεν είναι μια τάση που θα εξαφανιστεί, οπότε τα χρήματα σου θα πιάσουν τόπο σε ένα τέτοιου είδους ρούχο.

Πλισέ φορέματα και φούστες

Το Φθινόπωρο που μας πέρασε ήταν must οι πλισέ φούστες. Το συγκεκριμένο σχέδιο δίνει κομψότητα στο outfit μας και ταυτόχρονα το κάνει πιο αέρινο. Την φετινή Άνοιξη και το Καλοκαίρι όμως θα φορεθούν πολύ τόσο τα πλισέ φορέματα όσο και οι φούστες, σε παστέλ αλλά και έντονα χρώματα. Δες εδώ μάλιστα τα φορέματα με έντονα χρώματα που ξεπουλάνε τρελά στα Zara

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θα κρατάς όλο το καλοκαίρι αυτή την πλεκτή shopper τσάντα από τα Stradivarius

"Φωτιά" στα φούξια με αυτό το σακάκι - φόρεμα των Stradivarius