Θα κρατάς όλο το καλοκαίρι αυτή την πλεκτή shopper τσάντα από τα Stradivarius

Δε θα την αφήσεις λεπτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα κρατάς όλο το καλοκαίρι αυτή την πλεκτή shopper τσάντα από τα Stradivarius

Μόλις πάρεις αυτή την πλεκτή shopper τσάντα που βρήκαμε στα online καταστήματα του Stradivarius, θα την κρατάς όλο το καλοκαίρι, μιας και βολεύει για όλες σου τις πρωινές εξορμήσεις αλλά και για τη δουλειά λόγω του μεγάλου μεγέθους της.

Σίγουρα τα πρωινά χρειάζεσαι μία μεγάλη και άνετη τσάντα για να κουβαλάς όλα σου τα πράγματα και να κάνεις ανενόχλητη τις δουλειές σου.

Τα Stradivarius σου έχουν για ακόμη μία φορά τη λύση, μιας και η τσάντα αυτή που σου βρήκαμε, είναι το καλύτερο κομμάτι για το καλοκαίρι. Θα σε βολέψει πολύ και σίγουρα δε θα θες να την αφήσεις.

Μιας και θα βρεθείς στο online store του Stradivarius, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το πουκάμισο με ύφασμα loycell που βρήκαμε...

Μόλις την είδαμε στο online store τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το αξεσουάρ που πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου αν θέλεις να λάμπεις φέτος το καλοκαίρι.

stradivarius τσάντα

Κοστίζει 29,99 και θα τη βρεις εδώ.

Φόρεσε την πλεκτή τσάντα με αυτό το εμπριμέ μπλουζάκι από τα Stradivarius

Τι καλύτερο από το να συνδυάσεις λευκό με φλοράλ; Τα Stradivarius έχουν στη νέα τους συλλογή το πιο αέρινο φλοράλ μπλουζάκι που θα σε συνοδεύσει σε όλες σου τις εξόδους.

Τα πρωινά σου θα είναι ιδιαίτερα στιλάτα με αυτόν τον συνδυασμό που σου προτείνουμε και γι΄αυτό δεν πρέπει με τίποτα να τον χάσεις.

Τι κι αν δεν μπορούμε να πάμε προς το παρόν για ψώνια λόγω καραντίνας; Κάνε μία βόλτα στα online καταστήματα του Stradivarius και ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς με τα κομμάτια που θα βρεις.

τοπάκι stradivarius

Κοστίζει 15,99 και θα τη βρεις εδώ.