"Φωτιά" στα φούξια με αυτό το σακάκι - φόρεμα των Stradivarius

Νούμερο 1 για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor

"Φωτιά" στις διαδικτυακές πωλήσεις των καταστημάτων Stradivarius έχει βάλει αυτό το νέο σακάκι - φόρεμα που κυκλοφόρησε στην ανοιξιάτικη συλλογή για το 2020. Είναι φούξια και κοστίζει μόνο 35,99 ευρώ.

Το φούξια είναι ένα από τα χρώματα που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στις εμφανίσεις μας όπως και όλα τα ζωηρά χρώματα που λίγες τολμούν να φορέσουν συνήθως. Φέτος, λοιπόν αυτές τις αποχρώσεις θα τις βλέπουμε παντού και η αρχή για να προσθέσεις κι εσύ αυτά τα νέα δεδομένα στην γκαρνταρόμπα σου αυτό το σακάκι - φόρεμα των Stradivarius.

Σακάκι-φόρεμα με φουσκωτό μανίκι

  • ΑΝΑΦ. 1946/635-V2020
  • 35,99

Stradivarius φόρεμα

Stradivarius σακάκι

Μπορείτε να το αποκτήσετε απευθείας κάνοντας κλικ εδώ

Αν το φορέσεις σαν σακάκι μπορείς να το συνδυάσεις από κάτω είτε με ένα λευκό παντελόνι όπως βλέπεις και στην παραπάνω φωτογραφία είτε με μια τζιν ή στην ίδια απόχρωση μίνι φούστα και sneakers για να το κάνεις λίγο πιο καθημερινό και πρωινό.

Αν ωστόσο, το φορέσεις σαν φόρεμα μπορείς να το βάλεις είτε με sneakers - πάντα υπάρχει αυτή η επιλογή για μένα αφού τα αγαπώ αυτά τα παπούτσια - για πιο casual εμφανίσεις είτε με πέδιλα σε έντονα επίσης χρώματα που θα φέρουν και αντίθεση, για πιο βραδινές εμφανίσεις. Επίσης, για να το δώσεις άλλον αέρα μπορείς να το φορέσεις με εσπαντρίγιες και σου έχω βρει ήδη τις πιο ταιριαστές! Είναι στη νέα συλλογή των καταστημάτων H&M και μπορείς να τις δεις εδώ