Στα H&M «σπάνε» τα ταμεία αυτές οι Platform εσπαντρίγιες

Το κατάλληλο παπούτσι για την Άνοιξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα H&M «σπάνε» τα ταμεία αυτές οι Platform εσπαντρίγιες

«Σπάνε» τα ταμεία αυτές οι platforms εσπαντρίγιες που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των H&M, αλλά και στην διαδικτυακή τους σελίδα. Είναι το κατάλληλο παπούτσι για την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και την Άνοιξη, όταν έχει καλό και ηλιόλουστο καιρό.

Οι εσπαντρίγιες όπως φαίνεται επιστρέφουν και αυτή τη σεζόν δυνατά. Η καλύτερη επιλογή για την Άνοιξη μιας και τα σανδάλια φαντάζουν λίγο μακρινά για την ώρα. Με κορδόνια ή σαν κλειστά flats, οι εσπαντρίγιες ταιριάζουν στα Σαββατοκύριακα, αλλά και στα σύνολα της πόλης.

Εγώ στην διαδικτυακή σελίδα των H&M σου βρήκα τις πιο girly εσπαντρίγιες με πάτο για να σε ψηλώσει και να φαίνονται τα πόδια σου πιο εντυπωσιακά. Βγαίνουν σε δυο διαφορετικά χρώματα για να διαλέξει και θα δώσουν έναν πιο δροσερό αέρα στο στιλ σου.

Κοστίζουν λοιπόν 39,99 € και μπορείς να τις αγοράσεις είτε σε ροζ, είτε σε κίτρινο neon

Platform espadrilles

H&M εσπαντρίγιες

Με αυτή την A line φούστα θα δείχνουν απίστευτες ειδικά την Άνοιξη. Θα την βρεις επίσης, στα H&M

Πως να φορέσεις με στιλ τις εσπαντρίγιες σου

  • Φορέστε τες με όλα τα maxi φορέματα. Από πάνω φορέστε ένα τζιν μπουφάν ή ένα bomber jacket.
  • Όσο ακόμα και ο καιρός δείχνει αναποφάσιστος φορέστε ένα καλοκαιρινό πουλόβερ κι από κάτω τις καλοκαιρινές εσπαντρίγιες.
  • Στην πορεία συνδυάστε midi μήκη σε φούστες, φορέματα ή ζιπ κιλότ με κλασικές εσπαντρίγιες.
  • Στις χαλαρές βόλτες σας, αν δεν θέλετε να φορέσετε αθλητικά, σκεφτείτε ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες μαζί με το τζιν σας και ένα θηλυκό top.
  • Οι δετές τους λεπτομέρειες ταιριάζουν τέλεια με όλα τα κοντά μήκη – σορτς και φούστες – δημιουργώντας κομψά και χαλαρά σύνολα όμοια με εκείνα που φορούν οι Γαλλίδες.
  • Χαρίστε σε θηλυκά top μια δροσερή εμφάνιση φορώντας μαζί τους τις cool εσπαντρίγιες.
TAGS