Ξεπουλάει από τα H&M μια πλεκτή ζακέτα - Την φοράνε όσες γυναίκες αγαπούν την μόδα

Βρίσκεται σε τέλεια τιμή

Η Βίκυ Καγιά, έχει συγκλονιστικό στιλ και αυτό το βλέπουμε και από τα επεισόδια του GNTM. Ωστόσο, δεν επιλέγει μόνο ακριβούς σχεδιαστές και μάρκες, αλλά και μεγάλες αλυσίδες. Όπως, τα H&M! Μια μάλιστα πλεκτή ζακέτα που φόρεσε από την συλλογή τους, ξεπουλάει σαν "τρελή" και έχουμε δει να την φοράνε όσες γυναίκες αγαπούν την μόδα.

Οι ζακέτες από πέρσι τον χειμώνα έχουν μπει για τα καλά στην μόδα και συγκεκριμένα οι crop top, δηλαδή οι κοντές. Πολλές γυναίκες, βλέπουμε να τις φοράνε σαν μπλουζάκια, κλείνοντας τες μπροστά. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να κάνει την εμφάνιση του να φαίνεται πιο σικάτη και μοδάτη.

Expand player

Η Βίκυ Καγιά ωστόσο, στην φωτογράφιση της, επέλεξε να την φορέσει με έναν πιο απλό και καθημερινό τρόπο. Την συνδύασε με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, λευκό τοπάκι και μποτάκια.

Αυτή είναι η ζακέτα που φόρεσε η Βίκυ Καγιά από τα H&M και ξεπουλάει

Πρόκειται λοιπόν για την πλεκτή rib ζακέτα της νέας συλλογής που έχει ξεπουλήσει. Μπορεί τα καταστήματα να είναι κλειστά, ωστόσο, μπορείς να κάνει την παραγγελία σου online και να σου έρθει ακριβώς έξω από την πόρτα σου.

Επίσης, με -40% έκπτωση έχει στα H&M θα βρεις και το πιο καθημερινό τζιν παντελόνι.

Εγώ σου βρήκα μάλιστα, μια ακριβώς ίδια την οποία επίσης θα αγαπήσεις και μπορείς να φορέσεις με πάρα πολλούς τρόπους.

Rib-knit cardigan 29,99 €

14 ευρώ κάτω τα απόλυτα μποτάκια της Βίκυς Καγιά από τα Migato που ξεπουλάνε

Η Βίκυ Καγιά έχει επιλέξει από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Migato τα απόλυτα μποτάκια της φετινής σεζόν, τα οποία μάλιστα, βρίσκονται σε σούπερ προσφορά, αφού αυτή τη στιγμή μπορείς να τα βρεις στο online shop με 14 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια κάνει πάντα τις καλύτερες επιλογές στα παπούτσια της και έτσι κάθε φορά τη βλέπουμε με ένα νέο εντυπωσιακό ζευγάρι στα πόδια της.

Είναι γνωστό πως τα αρβυλάκια αποτελούν την τάση της σεζόν και έτσι η Βίκυ Καγιά βρήκε το πιο κομψό ζευγάρι από τα καταστήματα Migato και μάλιστα, στην πιο καλή τιμή. Σε έκπτωση στα Migato βέβαια βρίσκονται και αυτές οι πανέμορφες γόβες της Βίκυς Καγιά.

Αυτά είναι τα μποτάκια της Βίκυς Καγιά από το Migato

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να επιλέξεις με τι θα συνδυάσεις το ντύσιμό σου.

Μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στόλισαν Καγιά - Κρασσάς! Μαγευτική φωτογραφία από το σπίτι τους στα Βόρεια προάστια

Παραλήρημα στο διαδίκτυο με τη νέα ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά