Παραλήρημα στο διαδίκτυο με τη νέα ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά

Τι αφορά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραλήρημα στο διαδίκτυο με τη νέα ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά

Παραλήρημα επικράτησε για ακόμη μια φορά, με μια νέα ανάρτηση που πραγματοποίησε η Βίκυ Καγιά, πριν από λίγες ώρες στο διαδίκτυο.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram, όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές της ζωής και των επαγγελματικών της.

Χθες λοιπόν, θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση όσον αφορά το Shopping Star, με τις διαδικτυακές της φίλες που αγαπούν την μόδα, να σπεύδουν να δουν τι ανέβασε.

«Μια πολύ hot τάση για να είστε "Μοδάτη για Shopping" φέτος, είναι το vinyl Όχι μόνο πανοφώρι, αλλά και παντελόνι, μποτίνια ή ακόμα και backpack οποιουδήποτε χρώματος», ενημέρωσε η Βίκυ Καγιά.

Από την άλλη να σημειώσουμε πως σε έκπτωση στα Migato βρίσκονται οι γόβες της Βίκυς Καγιά.

Βίκυ Καγιά shopping star ανακοίνωση

Στο Σύνταγμα η Βίκυ Καγιά - Το βίντεο που ξεσήκωσε το Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει στην κεντρική πλατεία του Συντάγματος. Η συγκεκριμένη ανάρτησή της, ξεσήκωσε όλο το Instagram και όχι άδικα αφού η εμφάνισή της είναι μοναδική.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πέρα από στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή επιλέγει να μοιράζεται και φωτογραφίες ή βίντεο από την δουλειά της και από τα show που παρουσιάζει, το GNTM και το Shopping Star.

Αυτό είναι το βίντεο της Βίκυς Καγιά στο Instagram που ξεσήκωσε το Instagram

Προκειμένου να προωθήσει τη νέα καμπάνια της Migato, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο Σύνταγμα και πόζαρε μπροστά στο κλασικό συντριβάνι. Δείτε εδώ ένα συγκλονιστικό ζευγάρι μπότες της Βίκυς Καγιά από τα Migato.

Να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο βίντεο έχει τραβηχθεί εδώ και καιρό και δεν είναι από τις μέρες του lockdown στην Ελλάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

????Athens by sunlight! #migatolovers #lovemyjob ????: @harisfarsarakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_) στις