Σε έκπτωση στα Migato οι γόβες της Βίκυς Καγιά

Φοβερή επιλογή για τον χειμώνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε έκπτωση στα Migato οι γόβες της Βίκυς Καγιά

Σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές της στο Shopping Star, η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο ζευγάρι μπορντό γόβες από τα Migato, οι οποίες μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε έκπτωση και μπορείς να τις βρεις -10 ευρώ από την αρχική τιμή τους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει επιλέξει πολλές φορές να συνδυάσει τα looks της με φινετσάτα κομμάτια από τα Migato, τα οποία είναι ικανά να αναδείξουν παραπάνω το ρούχο.

Αυτή τη φορά, έβαλε το γκρι κοστούμι της με ένα μπορντό ζιβάγκο και λουστρινέ μπορντό γόβες με πολύ ωραία και κομψή λεπτομέρεια στον αστράγαλο.

Αυτές είναι οι γόβες της Βίκυς Καγιά από τα Migato που βρίσκονται σε έκπτωση

Βίκυ Καγιά Migato

Το συγκεκριμένο ζευγάρι βγαίνει συνολικά σε τρεις αποχρώσεις και έχει 17% έκπτωση. Μπορείς να τις κάνεις δικές σου με 49€, ενώ η αρχική τιμή τους είναι τα 59€. Θα τις βρεις εδώ.

Όσο για το Shopping Star, όπου φόρεσε τις συγκεκριμένες γόβες η παρουσιάστρια, σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης.

Σε μοναδική έκπτωση οι Migato μπότες της Βίκυς Καγιά - Προκαλούν παραλήρημα

Σε μοναδική έκπτωση μπορείς να βρεις τις απίστευτες μαύρες μπότες της Βίκυς Καγιά, στη διαδικτυακή σελίδα των Migato. Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει προκαλέσει παραλήρημα, καθώς είναι κατάλληλες για φέτος το χειμώνα.

Ταιριάζουν με όλα τα χρώματα, αλλά και όλα τα στιλ! Από φούστες, φορέματα και τζιν, μέχρι και... σορτσάκια. Κολακεύουν το πόδι και σίγουρα θα τραβήξεις πολλά θετικά σχόλια.

Ένα ζευγάρι μαύρες μπότες είναι καλό όλες οι γυναίκες να έχουμε στην ντουλάπα μας, καθώς είναι η πιο εύκολη επιλογή για να φορεθεί. «Σούσουρο» με το βίντεο της Βίκυς Καγιά που κυκλοφόρησε.

Αυτές είναι οι μπότες της Βίκυς Καγιά από τα Migato που είναι σε έκπτωση.

Μαύρη western μπότα - Από 87,00 € μόνο 77,00 €

Βίκυ Καγιά μαύρες μπότες Migato

Με πατάς σε πατώ στα Migato - Θέλουν όλες το παπούτσι που έβαλε η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έχει μια υπερλατρεία με τα παπούτσια της εταιρείας Migato και πριν από λίγη ώρα προκάλεσε ουρές έξω από αυτά, αφού έκανε όλες τις γυναίκες να αναζητούν σαν τρελές ένα συγκεκριμένο κομμάτι που φόρεσε.

Στο instagram account του Migato δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία που δείχνει την Βίκυ Καγιά να ποζάρει με μια εξαιρετική μπορντό γόβα και μπορείς να την κάνεις κι εσύ δική σου μόνο με 59,00 ευρώ!

Βρήκαμε τα παπούτσια της Βίκυς Καγιά στο Migato

Migato παπούτσια βίκυ καγιά

Δείτε εδώ ένα πέδιλο που φόρεσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τα Migato!