Σε προσφορά το πέδιλο της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Τώρα μόνο με 30 ευρώ στα Migato

θα το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε προσφορά το πέδιλο της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Τώρα μόνο με 30 ευρώ στα Migato

Αυτή την περίοδο θα βρεις στα καταστήματα Migato απίστευτες προσφορές! Ανάμεσα σε αυτές είναι και το πέδιλο που φόρεσε πρόσφατα η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Μπορείς να το κάνεις δικό σου τώρα μόνο με 30 ευρώ.

Από 55 ευρώ στα 30 το λες και προσφορά μεγατόνων. Το συγκεκριμένο παπούτσι θα το φοράς από το πρωί έως και το βράδυ και είναι πολύ άνετο, στο υπογράφουμε! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φημίζεται για το γούστο της και το πόσο σικάτα ντύνεται άρα... βιάσου γιατί το βλέπω να εξαντλείται.

Αυτό είναι το πέδιλο των 30 ευρώ από τα Migato που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κίτρινο snakeskin ψηλοτάκουνο πέδιλο

  • Κωδικός ST0031-L11
  • -45%
  • Από 55,00 € τώρα μόνο 30,00 €

Επίσης, σου προτείνουμε να συνδυάσεις τα συγκεκριμένα πέδιλα με μια από αυτές τις σοκαριστικά όμορφες τσάντες των Zara που ξεχωρίσαμε.

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα πιο hot πέδιλα της σεζόν - Είναι Migato και... σε μοναδική τιμή!

Η Βίκυ Καγιά για ακόμα μια φορά προτίμησε για την εμφάνισή της στην εκπομπή του STAR, Shopping Star, να φορέσει πέδιλα από τα Migato και ομολογούμε πως είναι τα πιο hot της καλοκαιρινής σεζόν αφού έχουν συγκλονιστικό λευκό χρώμα με απίστευτη λεπτομέρεια επάνω. Επίσης, είναι αυτή την στιγμή σε μοναδική τιμή ενώ ανήκουν στη νέα συλλογή 2020.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία σε αυτό τον οίκο παπουτσιών και... δεν το κρύβει καθόλου αφού προτιμά να τα φορά καθημερινά στην ζωή της είτε σε επαγγελματικές υποχρεώσεις είτε σε οικογενειακές εξόδους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό ανάρτησε φωτογραφία και τα χαζέψαμε! Υστέρα ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες γι αυτά.

Αυτά είναι τα hot πέδιλα της Βίκυς Καγιά από τα Migato

Βίκυ Καγιά πέδιλα Migato

Ο κωδικός είναι ST5911-L13 και κοστίζουν 55,00€.

Δείτε εδώ, επίσης, ακόμα ένα ζευγάρι από τα Migato που φόρεσε και ξεπουλάει σαν τρελό! Είναι μόνο για τολμηρές