Τα πορτοκαλί πέδιλα της Βίκυς Καγιά είναι για ατελείωτες βόλτες - Bρίσκονται σε προσφορά

Γνωρίζουμε που θα τα βρείτε και πόσο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα πορτοκαλί πέδιλα της Βίκυς Καγιά είναι για ατελείωτες βόλτες  - Bρίσκονται σε προσφορά

Η Βίκυ Καγιά κατά καιρούς έχουμε δει να φοράει στα πόδια της απίστευτα παπούτσια. Κυρίως επιλέγει κομμάτια από την συλλογή των Migato στην οποία είναι brand ambassador. Όπως για παράδειγμα αυτά τα πορτοκαλί πέδιλα που βρίσκονται σε προσφορά και είναι για ατελείωτες βόλτες τώρα που έχουν πιάσει για τα καλά οι ζέστες.

Η Βίκυ Καγιά, είναι fashion expert και γνωρίζει πολύ καλά τι ταιριάζει στην εμφάνιση της και στο στιλ της. Μια καλή εμφάνιση για να είναι ολοκληρωμένη σωστά, πρέπει να συνδυαστεί με το κατάλληλο παπούτσι και το μοντέλο μας έχει δείξει μερικά από τα πιο αγαπημένα trend.

Σε προσφορά ωστόσο, σοκ στα Migato βρίσκονται και οι μπλε γόβες της Βίκυς Καγιά. Κάνουν μόνο 40 ευρώ και κάνουν ουρές για να της πάρουν. Θα της δεις και θα της ερωτευτείς, καθώς μπορείς να της φοράς και τώρα που είναι καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια - μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι παπουτσιών, που είμαστε σίγουρες θα μαγνητίσει ενώ συγχρόνως θα σε κρατήσει κομψή μιας και είναι μοντέρνο, αλλά και άνετο.

Η Βίκυ Καγιά εκτός από στιλάτα τα παπούτσια θέλει να είναι και άνετα. Για αυτό κιόλας επιλέγει με προσοχή τα παπούτσια που θα φορέσει. Ενώ, το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ. Δηλαδή μην αγοράσεις ένα ζευγάρι που από την πρώτη ημέρα που θα το φορέσεις θα σε «χτυπήσει» σε κάποιο σημείο του ποδιού.

Αυτά είναι τα πορτοκαλί πέδιλα της Βίκυς Καγιά που βρίσκονται σε προσφορά

Στο λογαριασμό των Migato στο Instagram αναρτήθηκαν μερικές φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά, όπου φορούσε ένα απίστευτο ζευγάρι πέδιλα σε πορτοκαλί χρώμα. Είναι snakeskin και έχει κοντό και χοντρό τακούνι. Μάλιστα, το συγκεκριμένο πέδιλο βρίσκεται σε προσφορά.

Από 65 € θα το βρεις με μόνο 40 €, αφού έχει 19% έκπτωση. Είναι για ατελείωτες καθημερινές καλοκαιρινές βόλτες και θα το αγαπήσεις στα σίγουρα. Θα το βρεις εδώ.