Βίκυ Καγιά: Σε προσφορά σοκ στα Migato οι μπλε γόβες της

Κάνουν μόνο 40 ευρώ - Ουρές για να τις πάρουν

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Βίκυ Καγιά: Σε προσφορά σοκ στα Migato οι μπλε γόβες της

Σε προσφορά σοκ στα Migato οι μπλε γόβες της Βίκυς Καγιά. Κάνουν μόνο 40 ευρώ και κάνουν ουρές για να της πάρουν. Θα της δεις και θα της ερωτευτείς, καθώς μπορείς να της φοράς και τώρα που είναι καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, τα παπούτσια που επιλέγει κυρίως να φοράει η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι από την εταιρία των Migato, στην οποία κιόλας είναι brand ambassador. Την έχουμε δει να επιλέγει εντυπωσιακά κομμάτια τα οποία κιόλας ξεπουλάνε σαν τρελά και όχι άδικα, μιας και οι τιμές τους, είναι απίστευτες.

Αυτή την φορά, η ίδια θέλησε να μας δώσει μια "γεύση" από το νέο trend του καλοκαιριού στα παπούτσια, που δεν είναι άλλο από τις μπλε γόβες. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι παπουτσιών, που είμαστε σίγουρες θα μαγνητίσει ενώ συγχρόνως θα σε κρατήσει κομψή μιας και είναι μοντέρνο, αλλά και άνετο, πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια και μοντέλο πέρασε δύσκολες ώρες με τον σύζυγο της. Τι συνέβη;

Με μόνο 40 ευρώ οι γόβες της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έχει ήδη βρει τις μπλε γόβες που θα φοράει όλο το καλοκαίρι και εμείς ανακαλύψαμε πως μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόνο με 40 ευρώ από 68. Είναι μπλε και πάνε με όλα.

Από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα δεν πρέπει να λείπουν ποτέ οι γόβες όπως τονίζει και η ίδια. Είναι διαχρονικά και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ, με όλα σου τα outfits.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Θα τις βρεις εδώ