Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει η Βίκυ Καγιά μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, μιας και λόγω του κορωνοϊού, οι δυο τους αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την βάφτιση του γιου τους, Καρόλου ανατρέποντας τα σχέδιά τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε μέσα από μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις που έκανε στην Σάσα Σταμάτη και το Secret, να μιλήσει για την μεγάλη ατυχία που της έτυχε λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με τον κορωνοϊό, με την ίδια να εκφράζει τη θλίψη της μιας και δε θα μπορέσει να βαφτίσει τον μικρό της γιο.

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η Βίκυ Καγιά εξήγησε πως προς το παρόν θα πρέπει να αναβληθεί η βάφτιση και να γίνει σε λίγο καιρό που τα πράγματα θα έχουν επανέλθει στο φυσιολογικό τους.

Η ίδια ωστόσο δείχνει να το παίρνει με μεγάλη ψυχραιμία και να μην ανησυχεί για το πότε θα γίνε, ενώ χθες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία χωρίς καθόλου φίλτρα. Δείτε την εδώ χωρίς μακιγιάζ!

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για τις δύσκολες ώρες που περνάει με τον Ηλία Κρασσά

«Σκεφτόμασταν να βαπτίσουμε τον Κάρολο-Ηλία, αλλά λόγω του κορονοϊού το αναβάλαμε. Θα δούμε πώς θα είναι τα πράγματα, μήπως το κάνουμε του χρόνου», αποκαλύπτει στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη η Βίκυ Καγιά. «Δεν πειράζει. Ολα καλά. Αυτά είναι μικρά πράγματα. Τα μεγάλα πράγματα είναι να έχουμε την υγεία μας και να μένουμε ασφαλείς», πρόσθεσε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Όσο για τα γυρίσματα των δύο εκπομπών της, GNTM και Shopping Star, είπε: «Αν όλα πάνε καλά, γιατί από το κανάλι έχω μια άτυπη ενημέρωση, μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουμε γυρίσματα και για το νέο “GΝTM”», αναφέρει χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.