«Αδειάζουν» τα ράφια των Migato με τις μπότες της Βίκυς Καγιά

Τα παπούτσια που θα λατρέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αδειάζουν» τα ράφια των Migato με τις μπότες της Βίκυς Καγιά

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποφάσισε να βάλει στα πόδια της η Βίκυ Καγιά αυτές τις υπέροχες μπότες από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Migato, έχουν ξεκινήσει και «αδειάζουν» τα ράφια καθώς τις θέλουν όλες οι πελάτισσες.

Όλα τα κομμάτια από τα Migato που έχει επιλέξει να φορέσει ανά καιρούς η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι απλά μοναδικά. Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και όλες πρέπει να προετοιμαστούμε σιγά σιγά για τις ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να προσθέσεις στη συλλογή σου το πιο must ζευγάρι μπότες; Είναι μαύρες και φτάνουν μέχρι το γόνατο, ενώ έχουν φαρδιά εφαρμογή και θυμίζουν κάτι από western.

Αυτές είναι οι Migato μπότες της Βίκυς Καγιά

Μπορείς να τις φορέσεις με πολλά ρούχα σου και να τις συνδυάσεις είτε με φόρεμα και φούστα είτε με παντελόνι για ένα πιο casual look. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θες να φορέσεις.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο οι μπότες της Βίκυς Καγιά βρίσκονται σε έκπτωση και μπορείς να τις κάνεις δικές σου με 77€. Θα τις βρεις εδώ.

Ξεπουλάνε στα Migato οι γόβες της Βίκυς Καγιά

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν αυτές οι πανέμορφες γόβες στη νέα συλλογή των Migato, και τις φόρεσε στα πόδια της η Βίκυ Καγιά, έχουν αρχίσει και ξεπουλάνε σαν τρελές, και όχι άδικα αφού πρόκειται για το πιο θηλυκό παπούτσι!

H αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε ένα ζευγάρι μπορντό γόβες και από την πρώτη κιόλας στιγμή που τις φόρεσε έχουν γίνει ανάρπαστες.

Αυτές είναι οι γόβες της Βίκυς Καγιά που ξεπουλάνε στα Migato

Τις συγκεκριμένες γόβες μάλιστα τις είδαμε και στον επίσημο λογαριασμό της Migato στο Instagram και τα likes, έπεσαν βροχή! Δείτε εδώ και μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία της Βίκυς Καγιά.