Ξεπουλάει στο λεπτό η ριχτή σατινέ μπλούζα από τα Mango - Κοστίζει μόνο 12,99€

Έχει γίνει ανάρπαστη!

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί από το online store των Mango για να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε μιας και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν αρχίσει για τα καλά. Μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές για τις εξόδους σας, ωστόσο εμείς αποφασίσαμε να σας προτείνουμε μια ιδιαίτερη ριχτή σατινέ μπλούζα.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να φορεθεί από το βράδυ έως και το πρωί καθώς έχετε την δυνατότητα να το συνδυάσετε με διάφορους τρόπους. Είναι αρκετά ανάλαφρη ενώ βγαίνει επίσης και σε δύο χρώματα.

Expand player

Η ριχτή σατινέ μπλούζα από τα Mango

  • Μπλε
  • Εκρού
  • Από 25,99€ μόνο 12,99 €

Δείτε εδώ την τσάντα που ξεπουλάει στο λεπτό από τα Zara

Από την νέα συλλογή των Stradivarius το τζιν παντελόνι που κάνει θραύση - Βγαίνει σε 5 χρώματα

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά για αυτό και τα μαγαζιά έχουν ήδη κυκλοφορήσει την νέα τους συλλογή. Ρίχνοντας μια ματιά λοιπόν στα νέα κομμάτια του Stradivarius, εμείς βρήκε ένα τέλειο τζιν παντελόνι, το οποίο έχει κάνει την απόλυτη θραύση.

Τα τζιν παντελόνια είναι κομμάτια τα οποία φοριούνται όλη τη σεζόν, σε όλα τα μέρη και φυσικά όλες τις ώρες, μιας και το σύνολο που θα φτιάξεις εξαρτάται από την μπλούζα (όπως αυτό εδώ το πουκάμισο που είναι φοβερό) και το παπούτσι που θα συνδυάσεις το παντελόνι σου.

Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι ψηλόμεσο, φαρδύ χωρίς ραφές, που φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Είναι μάλιστα διαθέσιμο σε 5 χρώματα, άσπρο, καφέ, εκρού, μαύρο και μπεζ, όλα safe χρώματα που ταιριάζουν με τα πάντα. Η τιμή του ανέρχεται στα 25,99 ευρώ για αυτό τρέξτε να το αγοράσετε γιατί σίγουρα χρειάζεστε ένα τέτοιο παντελόνι στην ντουλάπα σας!

Twill culotte χωρίς ραφές από τα Stradivarius

  • ΑΝΑΦ. 1164/937-V2022

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θα φαίνεσαι πιο σικ από ποτέ με το σακάκι φόρεμα από τα Stradivarius - Βγαίνει σε έξι χρώματα

Προλαβαίνεις να κάνεις δικό σου τον μαύρο κορσέ από τα Stradivarius - Μόνο με 12,99 €

TAGS