Προλαβαίνεις να κάνεις δικό σου τον μαύρο κορσέ από τα Stradivarius - Μόνο με 12,99 €

Θα ξετρελαθείτε!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Προλαβαίνεις να κάνεις δικό σου τον μαύρο κορσέ από τα Stradivarius - Μόνο με 12,99 €

Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε προσπαθήσει να σας βοηθήσουμε προκειμένου να μην χρειαστεί να ψάξετε τι ακριβώς πρέπει να προσθέσετε στην ντουλάπα σας. Έτσι λοιπόν, μετά από μια αναζήτηση που κάναμε μέσα από το online store των Stradivarius, σας βρήκαμε τον πιο ιδανικό κορσέ ο οποίος είναι στράπλες και αγκαλιάζει τέλεια το σώμα σας.

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει φτάσει ακόμη ωστόσο αρκετές από εμάς σε βραδινές μας εξόδους επιλέγουμε άκρως καλοκαιρινά ρούχα. Το συγκεκριμένο στράπλες κορσέ τοπ το οποίο βγαίνει μόνο σε μαύρο μπορεί να συνδυαστεί με χίλιους τρόπους λύνοντας έτσι τα χέρια σας σε περίπτωση που είστε βιαστικές και δεν έχετε τίποτα άλλο να φορέσετε.

Το στράπλες κορσέ τοπ από τα Stradivarius

  • Μαύρο
  • 12,99 €

Stradivarius κορσές

Μαύρος κορσές από τα Stradivarius

Μάυρος κορσές

Αυτό είναι το ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius που ταιριάζει γάντι

Συνήθως όταν έχεις ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα τις καθημερινές λόγω πολλών αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς είναι αναμφίβολα να ντυθείς βολικά.

Έτσι, αρκετές φορές στην καθημερινότητά μας επιλέγουμε casual συνολάκια τα οποία αναμφίβολα κάνουν την διαφορά εάν ξέρεις να τα συνδυάσεις σωστά. Μετά από το ψάξιμο που κάναμε στο online store του Stradivarius, σας βρήκαμε την πιο γρήγορη αλλά και εύκολη λύση σε περίπτωση που δεν θέλετε να χαλάσετε ούτε λεφτά αλλά και να είστε βολικά με του ρούχο που έχετε επιλέξει.

Το συγκεκριμένο ψηλόμεσο τζιν μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ συνδυάζοντάς το με ένα αθλητικό παπούτσι ή ακόμη και με ένα πέδιλο.

Το τζιν από τα Stardivarius που είναι must για την ντουλάπα σου

Jean - Stradivarius

Stardivarius - Jean

Μπλε τζιν από τα Stradivarius

Must have jean από τα Stradivarius