Ξεπουλάει στο λεπτό το τζιν παντελόνι από τα Stradivarius - Βγαίνει σε 4 χρώματα

Σε τιμή σοκ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στο λεπτό το τζιν παντελόνι από τα Stradivarius - Βγαίνει σε 4 χρώματα

Όσο εντυπωσιακές θέλουμε να δείχνουμε στην καθημερινότητά μας, άλλο τόσο θέλουμε να είμαστε βολικές με το σύνολο που θα επιλέξουμε να φορέσουμε. Έτσι λοιπόν, μετά από αρκετό ψάξιμο στο online store των Sradivarius σας βρήκαμε ξανά την λύση για να φαίνεστε εντυπωσιακές και με στυλ.

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από το απίστευτο φόρεμα που βγαίνει σε δυο χρώματα και κάνει θραύση, το παρακάτω τζιν που θα δείτε είναι αρκετά άνετο και στυλάτο το οποία όχι μόνο μπορείτε να φορέσετε το πρωί αλλά έχετε την δυνατότητα επίσης να το συνδυάσετε με κάποιο ψηλό τακούνι σε μια βραδινή σας έξοδο.

Πρόκειται για ένα τζιν παντελόνι flare slit το οποίο βγαίνει σε 4 χρώματα ενώ η τιμή του θα σας λύσει τα χέρια καθώς είναι μόνο στα 25,99 €.

Το τζιν παντελόνι από τα Stradivarius

  • Ξεβαμμένο
  • Denim ανοιχτό
  • Μπλε ξεβαμμένο
  • Denim

Stradivarius jean

Jean από τα Stradivarius

Stradivarius - Αυτό είναι το απίστευτο jean

Μπλε jean από τα Stradivarius

Η νέα τάση της μόδας - Το παντελόνι που προβλέπεται να ξεπουλήσει κοστίζει μόνο 25,99 ευρώ

Μια βόλτα στα μαγαζιά αρκεί για να καταλάβουμε ότι η νέα τάση της σεζόν, η οποία ωστόσο είχε ξεκινήσει αλλά πιο ήπια από πέρυσι, είναι τα έντονα χρώματα (δείτε εδώ το χρωματιστό κολάν που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα). Όλες οι βιτρίνες των καταστημάτων είναι γεμάτες με ολόκληρες συλλογές από φούξια, πορτοκαλί, κίτρινα, μπλε, πράσινα και ότι άλλο χρώμα μπορείτε να φανταστείτε, καθώς η πιο 70s διάθεση ήρθε για να μείνει.

Και ενώ χρειαζόμαστε λίγο χρώμα στη ζωή μας, η αλυσίδα Stradivarius έρχεται να μας δώσει αυτό που ζητάμε. Σας παρουσιάζουμε το παντελόνι που θα γίνει ανάρπαστο και αναμένεται να βγει σε πολλά ακόμα χρώματα. Είναι πορτοκαλί, σε ίσια γραμμή που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και κοστίζει μόνο 25,99 ευρώ.

Το πορτοκαλί παντελόνι του Stradivarius που ταιριάζει σε κάθε σώμα

Το παντελόνι που προβλέπεται να ξεπουλήσει κοστίζει μόνο 25,99 ευρώΤο παντελόνι που προβλέπεται να ξεπουλήσει κοστίζει μόνο 25,99 ευρώ