Αυτό είναι το φόρεμα από τα Stradivarius που έχει κάνει θραύση - Βγαίνει σε δύο χρώματα

Προλαβαίνεις να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτό είναι το φόρεμα από τα Stradivarius που έχει κάνει θραύση - Βγαίνει σε δύο χρώματα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του Stradivarius, βρήκαμε για εσένα το πιο άνετο φόρεμα που μπορείς να φορέσεις στην καθημερινότητά σας ή ακόμη και στις διακοπές σας για να ξεχωρίσετε με το στιλ σας. Δείτε επίσης το απόλυτο ψηλόμεσο τζιν που αγκαλιάζει τις καμπύλες σε τιμή σοκ.

Και ποια δεν θα ήθελε να κάνει ψώνια μόνο σε οικονομικές τιμές αλλά και να έχουν καλή ποιότητα τα ρούχα; Αυτή τη φορά τα Stradivarius έχουν και πάλι την ιδανικότερη λύση και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή καθώς το παρακάτω φόρεμα βγαίνει σε δυο χρώματα για όλα τα γούστα ενώ από την άλλη έχει φιόγκο στην πλάτη.

Το φόρεμα από τα Stradivarius που πρέπει να γίνει δικό σου

  • Χακί
  • Μαύρο
  • 29,99 €

Φόρεμα Stradivarius

Χακί φόρεμα από τα Stradivarius

Φόρεμα Stradivarius - Μαύρο

Τα must πέδιλα από τα Stradivarius που βγαίνουν σε 6 χρώματα - Κάντα δικά σου με λιγότερο από 30 ευρώ

Το πιο must have παπούτσι του καλοκαιριού είναι αναντίρρητα το πέδιλο. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε βρήκαμε τα καλύτερα στα Stradivarius.

Το συγκεκριμένο παπούτσι ενδείκνυται για όλες τις εποχές, ωστόσο το καλοκαίρι δεν το αποχωρίζεται καμία γυναίκα από πάνω της. Είναι άνετα, ανοιχτά, δεν ζεσταίνουν το πόδι ενώ μπορείς να τα βρεις σε οποιοδήποτε ύψος και πάχος τα θες, αναλόγως το στυλ σου αλλά και την ώρα που θα επιλέξεις να το φορέσεις.

Τα πέδιλα που βρήκαμε εμείς στα Stradivarius είναι ότι πιο safe και ιδιαίτερο ταυτόχρονα μπορείς να βρεις, ενώ μάλιστα είναι διαθέσιμα σε 6 αυτά ολόκληρα χρώματα!

Κοστίζουν μόλις 25,99 ευρώ και μπορείς πολύ ωραία να τα ταιριάξεις είτε με κάτι κοντό, είτε με ένα παντελόνι. Τρέξε λοιπόν να τα αγοράσεις ενώ σίγουρα χρειάζεται να δεις και αυτό το συγκλονιστικό φόρεμα.

Πέδιλα από τα Stradivarius

Stradivarius πέδιλα