Φόρεσε το απόλυτο ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius που αγκαλιάζει τις καμπύλες - Σε τιμή σοκ!

Προλαβαίνεις να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φόρεσε το απόλυτο ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius που αγκαλιάζει τις καμπύλες - Σε τιμή σοκ!

Συνήθως όταν έχεις ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα τις καθημερινές λόγω πολλών αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς είναι αναμφίβολα να ντυθείς βολικά.

Έτσι, αρκετές φορές στην καθημερινότητά μας επιλέγουμε casual συνολάκια τα οποία αναμφίβολα κάνουν την διαφορά εάν ξέρεις να τα συνδυάσεις σωστά. Μετά από το ψάξιμο που κάναμε στο online store του Stradivarius, σας βρήκαμε την πιο γρήγορη αλλά και εύκολη λύση σε περίπτωση που δεν θέλετε να χαλάσετε ούτε λεφτά αλλά και να είστε βολικά με του ρούχο που έχετε επιλέξει.

Το συγκεκριμένο ψηλόμεσο τζιν μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ συνδυάζοντάς το με ένα αθλητικό παπούτσι ή ακόμη και με ένα πέδιλο.

Το τζιν από τα Stardivarius που είναι must για την ντουλάπα σου

Jean - Stradivarius

Stardivarius - Jean

Μπλε τζιν από τα Stradivarius

Must have jean από τα Stradivarius

Αυτή είναι η must have ριμπ ζακέτα από τα Stradivarius - Βγαίνει σε 4 χρώματα

Όπως είναι λογικό κάθε γυναίκα ονειρεύεται μια γκαρνταρόμπα στην οποία θα έχει διάφορα σύνολα να την συντροφεύουν σε κάθε έξοδο που θέλει να κάνει ωστόσο για να πετύχεις κάτι τέτοιο αναμφίβολα θα χρειαστείς ένα καλό budget.

Έτσι λοιπόν, μετά από αρκετό ψάξιμο στο online store του Stradivarius, σας βρήκαμε την πιο ιδανική πρόταση. Στην καθημερινότητά τας κυρίως όταν έχουμε πολλές ασχολίες, αναγκαστικά θα πρέπει να ντυθούμε πιο casual. Ωστόσο σίγουρα θέλουμε να δείχνουμε και πάλι εντυπωσιακές χωρίς όμως να το παρακάνουμε.

Για αυτόν τον λόγο η παρακάτω ριμπ ζακέτα που σας προτείνουμε είναι ιδανική και σε πολύ καλή τιμή μιας και βγαίνει σε τέσσερα χρώματα για όλα τα γούστα. Δείτε επίσης εδώ πως μπορείτε να το συνδυάσετε από το πρωί έως το βράδυ.

Η ριμπ ζακέτα από τα Stradivarius

  • Βανίλια
  • Σιέλ
  • Καφέ
  • Πράσινο
  • Από 19,99 € μόνο 12,99 €

Stradivarius - Πουλόβερ πράσινο

Το μπεζ πουλόβερ από τα Stradivarius

Καφέ πουλόβερ από τα Stardivarius

Stradivarius - Πουλόβερ