Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού ήρθε στα Zara - Το ανάποδο μαγιό που κάνει θραύση μόνο με 17,95 ευρώ!

Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις!

Είναι γεγονός και το βλέπεις παντού καθώς ξεκίνησε από την περσυνή καλοκαιρινή σεζόν, ωστόσο έγινε must για την παραλία (δες εδώ την τσάντα για θαλάσσης από τη νέα συλλογή και συνδύασε την) το 2022 το ανάποδο μαγιό! Πολλές ήταν εκείνες που έκαναν το ήδη υπάρχων τους μαγιό έτσι, αλλά μην σκάτε πλέον δεν θα παιδεύεστε γιατί το Zara σας βρήκε τη λύση μόνο με 17,95 ευρώ.

Τοπ ανάποδο μπικίνι από τα Zara

ΛΕΥΚΟ | 0167/001

Expand player

Είναι απλό, εφαρμοστό και ταιριάζει με όλα, ακόμα και με ρούχα για βραδινή έξοδο, ή μια βόλτα το πρωί για χαλαρό καφέ. Βγαίνει επίσης και σε μωβ αλλά και σε δύο αποχρώσεις του ταμπά, ώστε να σου κάνει ακόμα πιο εύκολο το να το συνδυάσεις και αμέσως να έχεις ένα συνολάκι που θα σου λύσει τα χέρια!

Αν το βάλεις βράδυ σου έχουμε βρει και τσαντάκι...

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί για να βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε από το online store των Zara. Έτσι, μετά από αρκετό ψάξιμο εμείς έχουμε να σας προτείνουμε την πιο ιδανική τσάντα ώμου η οποία μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα ενώ θα φαίνεστε πιο σικ από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι μια τσάντα ώμου με μεταλλική λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος. Μάλιστα, μπορείτε να την βρείτε σε δύο χρώματα σε πράσινο και μαύρο ενώ έχει λουρί ώμου και κλείσιμο με φερμουάρ.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν τρόποι στο να την συνδυάσετε, ωστόσο θα ταίριαζε περισσότερο με ένα απόλυτο βραδινό σύνολο. (Δείτε εδώ το απόλυτο μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius)

  • Μαύρο - 6086/910
  • Πράσινο - 6086/910
  • 25,95 EUR

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς - Το απίστευτο φλοράλ Zara φόρεμα που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το φοράνε πολλές στο εξωτερικό - Το τζιν παντελόνι των Zara με τις απίστευτα σικάτες λεπτομέρειες

TAGS