Νέα συλλογή Zara - Ξεπουλάει στο δευτερόλεπτο η τσάντα θαλάσσης από γιούτα

Μπορείς πάνω να γράψεις το όνομα σου με έξτρα 2 ευρώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα συλλογή Zara - Ξεπουλάει στο δευτερόλεπτο η τσάντα θαλάσσης από γιούτα

Το καλοκαίρι έφτασε και ήδη πολύς κόσμος έχει ξεκινήσει τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα! Για εσάς λοιπόν που θέλετε να είστε εντυπωσιακές και στην παραλία, σας βρήκα μια τέλεια τσάντα από τα Zara για να συνδυάσεις με το μαγιό σου, η οποία θα γίνει και η αγαπημένη σου.

Αγαπημένη σου ωστόσο θα γίνει γιατί πάνω αν θέλεις μπορεί να γράφει το όνομα σου! Συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις με 2 ευρώ έξτρα να το γράφει με ότι χρώμα θέλεις...

Πρόκειται για την τσάντα σε σχέδιο shopper από γιούτα με πλεκτό σχέδιο. Έχει εξωτερική τσέπη στο μπροστινό τμήμα και εσωτερική τσέπη και λουριά ώμου. Λόγω του υλικού, το μέγεθος μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από την εικόνα.

Βέβαια, ταιριάζει τέλει και με αυτή την φούστα, που μπορεί να μοιάζει με φούστα ωστόσο... είναι σορτσάκι!

Αυτή είναι η τσάντα των Zara

  • ΜΑΥΡΟ | 6223/910
  • 25,95 EUR

Νέα συλλογή Zara τσάντα από γιούτα

Συνδύασε την τσάντα σου με αυτό το μαγιό και πήγαινε θάλασσα

Τα Zara όπως και τα περισσότερα μαγαζιά έχουν ήδη λανσάρει την νέα τους καλοκαιρινή κολεξιόν και πραγματικά τα κομμάτια είναι ένα κι ένα. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε ένα απίστευτο μωβ ολόσωμο μαγιό.

Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι... αρκετά τολμηρό και αποκαλυπτικό, μιας και έχει αρκετά κοψίματα ενώ και το μπούστο του είναι αρκετά αποκαλυπτικό. Μάλιστα, το χρώμα του είναι μωβ, ένα πολύ έντονο και εντυπωσιακό χρώμα, που είναι μάλιστα και πολύ της μόδας.

Το ολόσωμο αυτό μαγιό έχει ήδη ξεπουλήσει και λογικό, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο ωραία κομμάτια της νέας του συλλογής. Η τιμή του ανέρχεται στα 27,95 ευρώ για αυτό τρέξτε να το προλάβετε, το ίδιο όμως κι αυτό το μαγιό, που έχει προκαλέσει πανζουρλισμό.

  • Ολόσωμο μαγιό με αφαιρούμενη cup, V ντεκολτέ και διπλές τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη.
  • Λεπτομέρεια ανοίγματα στη μέση.
  • ΜΟΒ | 2910/008
  • 27,95 EUR

ολόσωμο μαγιό από τα Zara

TAGS